Hoe te stoppen met snurken Met Mond Guards

Er zijn een aantal zaken die snurken, waaronder overgewicht, ziekte en allergische reacties kan veroorzaken. Chronisch snurken kan het moeilijk maken om te zorgen voor een avond van kwaliteit van de slaap voor de snurker en voor anderen die het snurken kunnen horen. Een methode om te helpen met dit probleem is de mond bewakers. Hier is hoe om te stoppen met snurken met de mond bewakers.

Instructies

•  Ga naar een tandarts om op maat uitgerust mond bewakers gemaakt voor je mond te hebben. Houd in gedachten dat deze kan kosten in de duizenden dollars. Ze kunnen worden gemaakt van hard of zacht materiaal, afhankelijk van behoeften.

•  Als je niet kan veroorloven om naar een tandarts, of wilt u een gebitsbeschermer eerst proberen om te zien of er een oplossing voor uw snurken kan zijn, overweeg dan te proberen over-the-counter mond bewakers. Met de meeste van deze bewakers je ze kookt en kneden ze naar je mond door te bijten op hen. U kunt deze kopen bij veel korting en sportwinkels.

•  Naar aanleiding van de aanwijzingen van uw zorgverlener of op de gebitsbeschermer pakket, plaatst u de gebitsbeschermer in uw mond voordat u naar bed gaat. De gebitsbeschermer zal de kaak bewegen en positioneren van de tong, zodat het niet de luchtweg blokkeert.

•  Als je in bed, proberen te slapen in een positie die minder kans op snurken veroorzaken. Terug slapen bevordert het snurken. Kant en maag dwarsliggers hebben minder kans op snurken.

•  Als u nog steeds snurken na het proberen van de mond bewakers, een arts te raadplegen voor advies over andere methoden om te proberen.

Hints

  • Over-the-counter mond bewakers niet zo goed passen als aangepaste bewakers en worden beschouwd als een oplossing voor de aankoop van aangepaste bewakers op korte termijn zijn.