Hoe te stoppen met roken met kruiden

Stoppen met een tabak gewoonte is nooit gemakkelijk, maar kruiden kan u helpen om dit te doen in een maand. Het belangrijkste onderdeel van het afkicken is je mentale houding; je moet echt willen stoppen om te slagen. Het zal gewoon niet werken als je probeert om het voor iemand anders te doen. Zelfs al zou je het eens met hun zorg voor uw gezondheid, en ook al weet je met roken is niet goed voor je, het verlangen moet komen van binnen in je. Stoppen met "cold turkey" is heel moeilijk, maar met een kruiden roken mix, kunt u langzaam afnemen uw consumptie van tabak, op basis van de formule hier gepresenteerd. Dit "recept" is een goede vervanger voor ciggies, omdat een deel van het succes te stoppen bestaat om over de fysieke handeling van het roken - het nemen van een sigaret uit het pakje, het aansteken van het op, het inademen van de eerste explosie van hete rook, en dan stoten het wanneer je klaar bent. U kunt nog wel al die dingen, maar met kruiden die zijn eigenlijk goed voor de genezing van uw slechte longen. Dan kunt u geleidelijk te verminderen het gebruik van de kruiden formule en je zult tabak vrij zijn.

Instructies

•  Aankoop gedroogde kruiden in bulk bij uw plaatselijke natuurlijke voedingsmiddelen winkel of bestel ze online. Zorg ervoor dat alle kruiden worden 'geknipt en gezeefd "in plaats van in poedervorm, als deze bereidingswijze is het beste voor het maken van deze mix rook goed.

•  In een grote kom, meng 4 kopjes klein hoefblad, 1 kopje toorts, 1 kopje bijvoet, 2 TB zoethoutwortel, 2 TB rozemarijn. Als je van een mint smaak kun je ook toevoegen ½ kopje pepermunt. Dit zal een goede hoeveelheid van het roken te maken mix-je hoeft niet te mengen tot een andere partij meteen als u een grote hoeveelheid te maken.

•  Sla uw roken mix in een grote afgesloten pot of blokkeren plastic zak.

•  Mix tabak met uw kruidenmengsel en volg deze wekelijkse formule: Week 1: Meng 75% tabak met 25% kruiden. Week 2: Meng 50% tabak met 50% kruiden. Week 3: Meng 25% tabak met 75% kruiden. Week 4: Rook alleen 100% kruiden.

•  Als u vindt dat u zich gespannen, boos of nerveus voelen, overwegen om valeriaan capsules of tinctuur als dat nodig is. Valeriaan is verkrijgbaar bij biologische winkels en is veilig te gebruiken op incidentele basis. Een ander kalmerend kruid dat is gemakkelijk te vinden is kamille. Theezakjes die kamille bevatten, zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij reguliere supermarkten en biologische winkels.

Hints

  • Als je het kan vinden, kan de toevoeging van 2 kopjes gedroogde kava kava blad per recept helpen bij het kalmeren van de zenuwen en het verminderen van gevoelens van angst.
  • Omvatten een beetje oefening in elke dag. Adem diep in, misschien een yogales, en vind andere dingen te doen met je handen in plaats van roken. Neem misschien breien, kaarten spelen - alles doen om die luie mensen bezig te houden.
  • Als u nodig hebt om verder te gaan roken het kruidenmengsel zonder tabak vermengd, het is fijn om dat te doen voor een tijdje. Maar maak je proberen om geleidelijk te verminderen uw verbruik van het roken van kruiden.
  • Dit artikel is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Het gebruik van plantaardige producten moet niet lichtvaardig worden genomen. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat u een kruid, vooral als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als u het nemen van eventuele voorgeschreven medicatie.
  • Lobelia wordt soms gebruikt om te helpen doorbreken verslavend gedrag, maar in overleg met een gekwalificeerde kruidkundige voordat u dit kruid, want het is zeer potent en het gebruik ervan moet worden gecontroleerd.