Hoe te stoppen met roken met behulp van Meditatie

Je weet dat roken schadelijk is voor uw gezondheid, maar u blijven roken. Het enige wat eigenlijk houdt je van het vrijkomen van je rookverslaving, echter, is je geest. Meditatie kan helpen versterken van uw besluit om te stoppen met roken. Het kan ook helpen door empowerment u aan de onrust, angst en agitatie je ervaart wanneer het proberen om te stoppen te overwinnen.

Instructies

•  Ga liggen. Begin je meditatie door het inademen diep in door je buik. Voel je buik langzaam stijgen en dalen met elke respectieve inademing en uitademing. Zodra je begint te meer ontspannen voelen, voorzie jezelf zonder uw rookverslaving. Stel je gevoel volledig gratis. Zie jezelf wonen een actieve en gezonde leefstijl.

•  zich meer richten op je ademhaling. Als je inademt, stel helder wit licht dat in je lichaam. Voel het duidelijk uw longen van alle negativiteit. Visualiseer je rookverslaving als een donkere, dikke wolk gevuld met lijden en schuld. Terwijl je uitademt, stel deze wolk verlaten van uw lichaam en volledig verdwijnen.

•  Herhaal stap twee voor minstens 15 minuten.

•  Stel je voor je rookverslaving als een ketting die je bindt zo strak dat je niet kunt bewegen. Visualiseren hoe het u heeft verhinderd leven het soort leven dat je echt wilt. Voel de pijn van uw verslaving heeft u veroorzaakt. Beginnen te denken waarom je begonnen met roken als u doorgaat met je verslaving te visualiseren als een keten.

•  Terwijl je inademt, foto een enorme hamer boven een van de schakels van de keten. Terwijl je uitademt, visualiseer het verbrijzelen van de ketting volledig met de hamer.

•  Herhaal stap zes minstens l5 minuten, of langer als je wilt. Voel je jezelf vrijer van de ketenen van je verslaving bij elke uitademing.

Hints

  • Wanneer hunkeren naar rook ontstaan ​​in je geest, deze eenvoudig driften opzij te roken. Niet gehecht geraakt aan uw roken hunkeren. Ze zijn gewoon gedachten. Je gedachten en begeerten zijn jullie niet. Probeer niet om jezelf te identificeren met je verslaving. Er is veel van de emotionele angst en stress die verband houden met de handeling van het stoppen met roken. Zodra u besluit om te stoppen, voel je je vaak grote druk om door te volgen, die een sterke angst voor mislukking creëert. De angst kan je toevlucht nemen tot roken weer om te gaan. Wanneer je mediteert, zich bewust zijn van deze gevoelens als ze oppervlak zonder erop te reageren. Welkom de gevoelens als een manier om inzicht te krijgen in uw verslavend gedrag. Door dit te doen, zal u de angst en stress van het hebben van zo veel macht over je stopt.