Hoe te stoppen met Phentermine

Phentermine is een orale recept gebruikt om te helpen bij gewichtsverlies. Het werkt als een eetlustremmer, hetgeen betekent dat rekening eenmaal per dag wordt de hypothalamous klier stimuleren eetlust overdag. Het is ontworpen om een ​​korte termijn medicatie gebruikt als aanvulling op dieet en lichaamsbeweging zijn. Met behulp van deze medicatie op lange termijn of in hoge doseringen kan leiden tot afhankelijkheid en dient u nodige maatregelen nemen om die afhankelijkheid te verminderen totdat je veilig kunt stoppen met het helemaal.

Instructies

Hoe te stoppen met Phentermine

•  Raadpleeg uw arts voor het stoppen van de medicatie of als je het gevoel dat je steeds afhankelijk van een Phentermine medicatie. Een veilige en effectieve behandeling plan kan naast een alternatieve gewicht beheersplan besproken. Na overleg met uw arts over het stoppen van deze medicatie, geleidelijk te verminderen uw dosering of de frequentie in op de effecten van de bijwerkingen te verminderen. Vraag advies aan uw arts voordat u of het veranderen van je dosering en frequentie.

•  niet opnieuw het recept. Zodra u de huidige recept afmaken, niet vullen het. Als je het niet beschikbaar hebben dan zult u niet in de verleiding om het te nemen. Raadpleeg uw arts voordat u deze stap.

•  Denk positief. Focus op het bereiken van uw doelstellingen van het gewichtsverlies door middel van gezonde voeding en lichaamsbeweging. Houd een lijst van gezonde voeding keuzes die zal motiveren en moedigen u aan bij het uit eten gaan. Maak een gezond dieet plan en preplan maaltijden op basis van dat plan. Zorg ervoor dat je een stevig dieet en lichaamsbeweging plan voor het beëindigen van uw Phentermine medicatie. Word lid van een sportschool of uit te werken met een partner voor ondersteuning.

•  Maak een beslissing om te veranderen. Als je vastbesloten bent om te stoppen met het innemen van uw Phentermine medicatie en nog steeds een gezond gewicht verlies programma te behouden, maak een beslissing om uw eetgewoonten en lichaamsbeweging te veranderen. Maak een afspraak met een verandering in uw levensstijl aan een gezond dieet op te nemen en het verhogen van uw algehele welzijn. Zich te ontdoen van junkfood in uw huis en ze te vervangen door gezonde snacks en maaltijd ingrediënten. Zoeken steun van familie en vrienden die gezond dieet en het uitoefenen van de praktijk.

•  Zoek een support systeem. Of het nu vrienden of familieleden of een steungroep uw arts haakt u met, steun is belangrijk. Uw arts kan u helpen om op het juiste spoor te stoppen Phentermine op de juiste wijze.

Hints

  • Phentermine medicijnen zijn niet ontworpen om de juiste dieet te vervangen. Factoren zoals stress, gebrek aan slaap en de ziekte kan hebben grote invloed op je gewicht, dus deze moet rekening worden gehouden bij het ontwerpen van een gezond dieet en lichaamsbeweging schema. Heeft grote veranderingen niet bellen of stoppen met de behandeling zonder overleg met een getrainde professional om het risico van letsel of verdere complicaties te verminderen. Informeer uw arts over een persoonlijke en familiale medische geschiedenis dat uw behandeling opties kunnen beïnvloeden.