Hoe te stoppen Drysol Van Burning

Drysol is een actueel anti-transpirant met aluminiumchloride als het werkzame bestanddeel. Het is een alleen-receptregelvergoeding in sommige landen, waaronder de Verenigde Staten, en wordt meestal voorgeschreven voor mensen met hyperhidrosis, een aandoening die overmatig zweten veroorzaakt. Drysol blokken zweetklieren, dus de hoeveelheid zweet verminderen, is krachtiger dan over-the-counter producten. Bij sommige mensen kan Drysol bijwerkingen van stekend of branderig gevoel, samen met rode huid veroorzaken.

Instructies

•  Niet van toepassing Drysol om gebroken of geïrriteerde huid, of een huid die is onlangs gewaxt of geschoren. Dat is waarschijnlijk pijnlijk brandend gevoel veroorzaken.

•  Gebruik een kleinere hoeveelheid Drysol dan je de eerste keer deed, het aanbrengen van zo dun een laag mogelijk te houden.

•  Wees ervan bewust dat het brandende gevoel is vaak van tijdelijke aard en verdwijnen na het gebruik van Drysol een paar keer. Bovendien, sommige mensen vinden dat het product is zo effectief ze kunnen krijgen door het te gebruiken alleen wekelijks of maandelijks.

•  Breng Drysol vlak voor het naar bed gaan. Dit kan helpen voorkomen dat de brandende sensatie door te slapen doorheen.

•  Stop met het gebruik Drysol voor twee of drie dagen, totdat elke onaangename sensaties verdwijnen, en probeer het vervolgens opnieuw.

•  Stop met het gebruik Drysol en bel uw arts als het brandende gevoel erger wordt of als het blijft na meerdere pogingen om het product te gebruiken. Ook contact op met uw arts als u huiduitslag of zwelling op het getroffen gebied te ontwikkelen.