Hoe te stoppen Bedwantsen reproduceren

Hoe te stoppen Bedwantsen reproduceren

Wandluis parasitaire aandoeningen kunnen uit de hand lopen zeer snel. Het is onwaarschijnlijk dat iemand bedwantsen kan stoppen geheel reproduceren, maar het proces kan aanzienlijk worden vertraagd. Bedwantsen te reproduceren ze moeten voeden. Bedwantsen hebben de neiging zich te voeden met mensen terwijl ze slapen, dus het maken van iedereen in het huishouden minder toegankelijk voor bedwantsen de hele nacht zal vertragen hun voortplanting.

Instructies

•  Vul elke glazen pot met een halve centimeter water.

•  Stel de voeten van het bed frame in de pot. Bedwantsen kan niet omhoog klimmen glas en in je bed. Als ze een manier vinden om de pot, zal ze het land in het water en verdrinken. Indien mogelijk, plaats potjes onder de voeten van de banken ook.

•  Spray diatomeeënaarde op de boxspring en het bedframe. De diatomeeënaarde moet worden gestofzuigd en opnieuw worden aangebracht om de drie tot vijf dagen. De vacuümzak moet worden vastgebonden en verwijderd uit de woning zodra het stofzuigen is voltooid.

•  Wikkel de matras met de wandluis matrashoes zodat eventuele bedwantsen in het matras niet kan krijgen om zich te voeden.

•  Alvorens in te gaan op elk lid van het huishouden slapen moeten kleine hoeveelheden neem olie wrijven op hun lichamen. De olie is een effectieve wandluis afstotend.

Hints

  • Home remedies zijn meestal niet genoeg om volledig te ontdoen van bedwantsen; vaakst een verdelger moet in genoemd te worden.