Hoe te SSRI wijzigen

Hoe te SSRI wijzigen

Selectieve serotonine heropname remmers, alom bekend als SSRI's, de behandeling van de symptomen van depressie bij mensen met een depressieve stoornis, bipolaire spectrum stoornis en andere psychische aandoeningen zoals OCD en angst. Terwijl SSRI effectief kan zijn, soms de bijwerkingen van een bepaald medicijn te veel om te dragen ondanks het verlichten van de depressieve symptomen. Dit vraagt ​​meestal een verandering in SSRI antidepressiva. Leren hoe je SSRI's te veranderen, zonder dat dit meer of extreme bijwerkingen vereist de zorg van een arts, en het geduld om doses en vervolgens medicijnen meer dan een verandering tot enkele maanden.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts voordat u stopt of het veranderen van SSRI's. Intrekking, genaamd "SSRI staken syndroom", kan plotseling en hard zijn. Uw arts zal samen met u om dergelijke problemen te voorkomen.

•  Vul het recept voor de nieuwe SSRI aan degene die je namen vervangen.

•  afbouwen van de oude medicatie zoals voorgeschreven door uw arts. Probeer niet om de snelheid van de taps toelopende proces als u zich goed voelt als het plotselinge en ernstige bijwerkingen kunnen creëren.

•  Start het nieuwe SSRI medicatie zoals voorgeschreven door uw arts.

Hints

  • Veel van de SSRI antidepressiva zijn vrij uitwisselbaar bij de eerste doses. De meeste artsen zullen u afbouwen uw huidige SSRI naar beneden naar de initiële dosis en schakel het met de nieuwe SSRI bij introductie dosis van die medicatie.
  • Praat met uw arts over een vreemde bijwerkingen of stemmingswisselingen tijdens het afbouwen of schakelen medicijnen.
  • SSRI stopzetting syndroom is de terugtrekking reactie op SSRI's, die sterk zijn als serotonineheropnameremmers creëren afhankelijkheid van het geneesmiddel in de hersenen. Volg uw arts orders aan SSRI staken syndroom te voorkomen.