Hoe te Spirits With Music Til

Hoe te Spirits With Music Til

Slechte stemmingen kan toeslaan wanneer je ze het minst verwacht. Ze kunnen te wijten zijn aan stress op het werk, verdriet van persoonlijke conflicten, gebrek aan slaap of een slechte voeding. Een geweldige manier om een ​​slecht humeur te verslaan, en til je geesten, is om naar muziek te luisteren.

Instructies

•  Trek je favoriete liedje, maar alleen als het is er een die je geest kan tillen. Muziek kan een emotioneel effect op degenen die om het te luisteren, en wanneer je een boost nodig hebt, ga dan naar de oude favorieten die elke keer werken.

•  Ga voor een nieuw nummer met een Latijnse twist. Het aangaan van muziek met sterke beats en ritmes kunt uw geesten op te heffen. Concentreer je op het ritme als je luistert, en laat uw zorgen.

•  Luister naar muziek alleen wanneer je het nodig hebt, of het kan gewoon achtergrondgeluid dat je automatisch af te stemmen op geworden. Zet op een goede, rustgevende lied een paar minuten voor een stressvolle vergadering of taak. Het aanpakken van de baan in een hoge geesten kan het verschil maken.

•  Begin met het opheffen van uw geesten door te luisteren naar rustige, kalmerende muziek als eerste. Vervolgens geleidelijk verhogen van de intensiteit en het ritme van de songs die u speelt. U kunt ook omkeren dit plan als u wilt ontspannen.

•  Negeer het seizoen, en luister naar uw favoriete up-beat kerstliederen om uw geesten op te heffen. Kerstmuziek kunt uw geesten op te heffen in meer dan een opzicht. Het kan je lachen met de gelukkige teksten, en het kan je terug te brengen naar je kindertijd en een specal tijd van het jaar.

•  Zing mee. Dit is vooral effectief bij het rijden in uw auto. Het verkeer kan iedereen aan de slag, maar meezingen met je favoriete oldies muziek kan zelfs de laagste geesten op te heffen.