Hoe te Sperma Veilig en reparatie van beschadigde Sperma Keep

Hoe te Sperma Veilig en reparatie van beschadigde Sperma Keep

Veel mensen geloven dat alleen vrouwen nodig hebben om hun reproductieve gezondheid te beschermen, maar de mensen moeten ook hun gezondheid op de productie van gezonde, actieve zaadcellen verzekeren vrijwaren. Als je probeert om je verhogen zaadcellen tellen - er zijn levensstijl methoden die u kunt gebruiken. Gebruik deze eenvoudige tips om te herstellen en uw vruchtbaarheid te beschermen. Uw algehele gezondheid is belangrijk voor het behoud of de verbetering van de gezondheid van uw sperma.

Instructies

•  Vermijd hitte. Men dient te vermijden directe warmte op hun geslachtsdelen. Warmte kan direct sperma beschadigen en de algehele aantal zaadcellen verminderen. Als je ooit bent geschopt in je privé regio gebruik nooit warm water comprimeert om het gebied te kalmeren. U kunt het sperma beschadigen en uw vruchtbaarheid verminderen. Gebruik koude kompressen plaats. Mannen actief te werken aan het maken van een baby zou moeten beperken en te voorkomen dat hete baden.

•  Vermijd alcohol en drugs. Onderzoekers hebben ontdekt dat mensen die alcohol drinken en deelnemen aan recreatieve drugs hebben een lager aantal zaadcellen dan mannen die zich onthouden. Als u zich richten tot uw zaadcellen te verbeteren, beperken alcoholische dranken tot niet meer dan één per dag.

•  Vermijd het dragen van strakke kleding. Strakke kleding kan resulteren in een lage productie van zaadcellen, omdat strakke stoffen beperken de testikels. In plaats daarvan, loszittende kleding en ondergoed waarmee je mannelijke delen te ademen.

•  Eet healthfully. Als je vitamine of mineraal gebrekkig, kon de gezondheid van uw sperma in het gedrang komen. Eet volkoren granen, eiwitten, vers fruit en groenten en krijgen ten minste 30 minuten van matige cardiovasculaire oefening elke dag om de algehele goede gezondheid te behouden. Drink veel water, als je sperma en sperma gezondheid zijn afhankelijk van het.

•  hebben veel seks. De praktijk van de seks is geweldig voor de gezondheid van uw sperma. Als uw spermaproductie beschadigd is, hebben seks voor 7 dagen om gezonder sperma te bevorderen. Je lichaam, doorloopt u de beschadigde en produceren gezondere, meer actieve spermacellen zwemmers.