Hoe te spenen Uit een coma

Hoe te spenen Uit een coma

Spenen van een patiënt uit-barbituraat-geïnduceerde coma is een zeer complexe medische procedure. Een geïnduceerde coma handelt om de hersenen te beschermen tegen verdere stress en schade veroorzaakt door de grote neurochirurgie of van de status epilectus aanvallen die niet reageren zijn geweest op andere behandelingen. De theorie stelt dat de barbituraten de bloedstroom zal dalen tot de hersenen die de druk ontlast en de zwelling te verminderen zodat de hersenen te genezen. Zodra de patiënt toont verbetering in hun toestand, worden ze geleidelijk gespeend barbituraten en uit de coma.

Instructies

•  Maak uzelf vertrouwd met coma-protocol van de instelling.

•  Herziening van de medische geschiedenis van de patiënt en van de redenen waarvoor hij onder een coma werd geplaatst.

•  Let op de hoeveelheid en het type of de combinatie van medicijnen die worden gebruikt om te induceren en de coma te houden.

•  Denk aan het aantal dagen of weken van de patiënt is in de coma.

•  review en vergelijk de standaard 24-lood elektro-encefalogram (EEG) resultaten geboekt gedurende geïnduceerde coma van de patiënt.

6 Controleer bloed werk van de patiënt om het huidige bedrag van barbituraten die nodig is om de patiënt in een coma te houden bepalen. Merk op dat er geen standaard therapeutische hoeveelheid barbituraten zijnde genoodzaakt coma handhaven. Monitoring bloed werk van de patiënt werkt aan barbituraat toxiciteit te voorkomen.

7 Controleer het protocol van de instelling op het spenen van de patiënt uit een coma. De meeste patiënten worden gespeend uit een coma binnen enkele weken of maanden na het moment dat het werd veroorzaakt. U kunt dit bepalen door verbetering van de patiënt in de toestand of als ze tekenen van eventuele bijwerkingen.

•  Evalueer de patiënt voor het spenen bereidheid als u de arts (alleen hij kan deze beslissing te nemen). Spenen van de patiënt uit de coma betekent afbouwen van de hoeveelheid barbituraten langzaam naar beneden. Een snelle terugtrekking van dergelijke geneesmiddel kan dodelijke gevolgen hebben. Frequent bloedonderzoek zal de hoeveelheid medicatie nodig te bepalen, volgens het protocol van de instelling.

•  Monitor de patiënt tijdens de wachttijd met frequente EEG's.

•  Breng de patiënt naar de coma als de acute symptomen zoals intracraniële druk of epileptische activiteit te hervatten tijdens het spenen.