Hoe te spenen Ouderen Van kunstmatige beademing

Hoe te spenen Ouderen Van kunstmatige beademing

Soms als het medisch noodzakelijk is om een ​​oudere patiënt kunstmatige ventilatie plaatsen een tijdsperiode. Dit wordt typisch gedaan wanneer de patiënt lijdt aan griep, longontsteking of andere respiratoire aandoeningen. Echter, wanneer de patiënt is hersteld, wordt het noodzakelijk om hem afbouwen kunstmatige beademing. Het wordt gedaan zodat de patiënt niet volledig afhankelijk van externe ondersteuning om te ademen zal worden.

Instructies

•  Bepaal of de patiënt is op een punt in het herstel te beginnen spenen haar van kunstmatige beademing. Heb haar arts maken dat de bepaling alvorens verdere stappen in het spenen proces. Dit kan meer dan een overleg met de arts te nemen, dus geduld moeten gedurende deze periode worden uitgeoefend. In de tussentijd blijven de patiënt zo comfortabel mogelijk.

•  Stel een schema met de patiënt hoe hij langzaam zal worden gespeend kunstmatige beademing. De arts zal een bepaalde termijn in gedachten hebben over wanneer dit moet worden bereikt. Vragen te stellen die nodig zijn om dit proces te verduidelijken. Zorg ervoor dat u begrijpt wat uw rol, indien van toepassing, zal in dit proces.

•  Geleidelijk spenen van de patiënt uit kunstmatige beademing. Het is belangrijk aan de stok met de set-up van de arts van de patiënt te helpen met dit proces schema. Nauwlettend toezien op de toestand van de patiënt, terwijl ze van de beademing af om te controleren of er geen problemen die voortvloeien uit dit proces. Het is ook belangrijk de patiënt zorgvuldig gecontroleerd te worden door haar arts om ervoor te zorgen dat er geen bijwerkingen van wordt gespeend kunstmatige beademing.

•  Stimuleer de patiënt om deel te nemen in een soort van lichamelijke activiteit op te bouwen zijn kracht tijdens het spenen proces. Dit zal de patiënt helpen afbouwen van de kunstmatige beademing sneller, waardoor hij sterker voor regelmatige activiteit. De oefening zal ook de opbouw van de weerstand van de patiënt om andere bacteriën, het verminderen van de kans op hem weer ziek.

Hints

  • Als de patiënt lijkt beducht komende uit ademhalingsondersteuning, zachtjes te geven aanmoediging en geruststelling dat deze stappen in de richting van herstel en onafhankelijkheid.
  • Verwijder nooit ademhalingsapparaat van een patiënt, tenzij voorgeschreven door een arts om dit te doen, en dan nog uitsluitend onder rechtstreeks toezicht van een arts, geregistreerde verpleegster of longarts.