Hoe te spelen Soothing Sounds of Music voor het slapen

Hoe te spelen Soothing Sounds of Music voor het slapen

Met behulp van muziek of een rustgevende geluid voor het slapen gaan kan helpen uw lichaam te ontspannen en maak je klaar om zijn energie via de slaap te vernieuwen. Sommige mensen hebben een harde tijd in slaap te vallen als gevolg van stimulerende middelen of medische aandoeningen, en vind rustgevende geluiden of muziek naar een handige assistent in slaap vallen zijn. Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat als je een bedtijd routine te maken, dit zal helpen u en uw lichaam te begrijpen dat het tijd is om te gaan slapen.

Instructies

•  Zet terug de lakens op je bed en doe je pyjama op 30 minuten voordat het tijd is voor u neer te leggen. Dit is ook het moment om je wekker zetten voor de volgende ochtend, indien nodig.

•  Poets je tanden en kam je haar. Verwijder je make-up en je gezicht wassen, indien gewenst. U kunt ook een douche nemen, of gewoon uw voeten te wassen of een ander deel van je lichaam, waardoor je je schoon en fris gevoel.

•  Kies de CD die u wilt dat de avond te luisteren. Zet het in de CD speler en druk op play. U wilt een cd die is minstens een uur duren, omdat je niet wilt houden het spelen de hele nacht en afval elektriciteit kiezen, maar je wilt om het te laten gaan lang genoeg voor u om in slaap te vallen.

•  Light kaarsen indien gewenst en / of de verlichting uitschakelen. Dimmen van de verlichting in de kamer zal helpen uw hersenen en het lichaam associate schemering met slaaptijd, en opnieuw, zal train je hersenen en het lichaam gaan veel sneller slapen.

•  Begin met een langzame, full-body stretch voordat klimmen in bed, terwijl u naar uw muziek luisteren. Dit zal helpen verlichten van spanning en laat uw vermoeide lichaam te ontspannen. Ga rechtop staan ​​en til je je handen boven je hoofd; ze niet aan te sluiten, maar wijzen je handpalmen naar het plafond. Push-up naar het plafond zo veel als je kunt zonder loskomen van het volledige oppervlak van uw voeten. Buig langzaam over en leg je handpalmen op je knieën als je boog je rug langzaam, dan curve je rug als een kat. Verder naar beneden tot je gebogen over al manier. Vouw je armen boven je hoofd en hang je hoofd op een ontspannen manier. Ga op je achterste en breng de onderkant van je voeten bij elkaar zo ver in als ze kunnen gaan. Vast op je rug en steek je voeten in de lucht. Beweeg je voeten rond langzaam in een volledige cirkel dan op en neer te strekken je enkels. Langzaam verplaatsen naar een zittende positie en vervolgens opstaan.

•  Klim in bed. Indien gewenst, op uw slaapmasker, oordopjes of ademhalen strips. Neem een ​​paar minuten om een ​​aantal diepe ademhaling te doen. Als je in-en uitademen, richten zich op elk deel van je lichaam, zorg ervoor dat je ontspannen bent.

Hints

  • Vermijd stimulerende middelen zoals cafeïne (zelfs natuurlijke cafeïne) en nicotine vier uur voor bedtijd. Probeer om naar bed te gaan rond dezelfde tijd elke nacht en wakker op hetzelfde tijdstip elke ochtend. Vermijd stimulerende middelen zoals fel licht, harde geluiden, zware lichamelijke inspanning en alcohol. Niet eten of drinken een tot twee uur voor het slapen gaan, omdat dit minder goede nachtrust kunnen veroorzaken.