Hoe te Soja Allergie symptomen Know

Hoe te Soja Allergie symptomen Know

Rond de wereld, geniet van veel mensen eten en het gebruik van afgeleide producten van de sojaboon. Of je drinkt sojamelk of het eten van tofu, de gezondheidsvoordelen van soja zijn er in overvloed. Ondanks dit, zijn er tal van mensen die last hebben van een allergie voor soja producten. Sojamelk met name neigt te veroorzaken allergische symptomen, vooral bij zuigelingen. In het licht hiervan, ouders en die gevoelig zijn voor allergieën moeten de symptomen van sojaallergie kennen.

Instructies

•  Lees de ingrediënten van zuigelingenvoeding en babyvoeding voorzichtig. Baby's die lopende het maagdarmkanaal verstoort en koliek in combinatie met huidaandoeningen - zoals huiduitslag of eczeem - kan worden met een reactie op soja-eiwit. Het wordt vaak toegevoegd aan volledige zuigelingenvoeding en voedingsmiddelen.

•  Elimineer sojamelk uit je dieet als je onverklaarbare aanvallen van acne, angio-oedeem (netelroos onder de huid), een aanhoudende loopneus / verstopte neus en diarree. Terwijl een of twee van deze symptomen in afzondering kunnen tekenen zijn van andere, meer tijdelijke omstandigheden, de constellatie van symptomen wijzen in de richting van een soja-melk allergie.

•  Verminder je inname van andere sojaproducten als uw symptomen aanhouden of nieuwe te ontwikkelen. Andere symptomen zijn aften, conjunctivitis, koorts, vermoeidheid / zwakte, misselijkheid, jeuk.

•  Vermijd de inname van producten met sojameel en soja noten. Terwijl u kunt wensen om tofu te vermijden, een ander sojaproduct, deze gefermenteerde eten is minder kans op klachten dan andere soja te produceren.

•  Praat met uw arts over het hebben van allergie testen gedaan. Er zijn specifieke bloed en huidtesten, die niet alleen kan bevestigen een diagnose van soja-allergie, maar helpen u weten of u hebt aangesloten allergieën ook. Als onderdeel van de peulvruchten familie, soja allergieën komen vaak voor in combinatie met een allergie voor andere soorten noten en bonen.

•  Verwachten ontgroeien of een vermindering van de symptomen van uw soja allergie. Aangezien allergieën zijn een histamine-gebaseerde reactie op een specifiek antilichaam een ​​levensmiddel, de symptomen na elk blootstelling. Met sommige voedingsmiddelen kunnen de antilichamen worden verminderd door het elimineren van het voedsel uit je dieet. Kinderen, in het bijzonder, zijn waarschijnlijk de allergie ontgroeien als ze vasthouden aan een strikte soja-eliminatie dieet voor een paar jaar.

Hints

  • Ken uw familiegeschiedenis. Soja-allergie is gedacht erfelijk te zijn. Mensen van wie de familieleden zijn allergisch voor soja zijn veel meer kans om soja-allergie symptomen op enig moment in hun leven dan mensen die niet over een vergelijkbaar familiegeschiedenis.