Hoe te Soft Ear Wax Verwijder

Hoe te Soft Ear Wax Verwijder

Het menselijk oor is zeer complex. Een van de dingen die het oor doet het erg goed is schoon zelf. Er zijn kleine haartjes in het oor die helpen duwen oorsmeer. Het oorsmeer brengt vuil en puin dat krijgen in de gehoorgang. Zodra de zachte oorsmeer krijgt het buitenste gedeelte van het oor, neigt te bouwen en worden verwijderd. Als het oorsmeer niet verwijderd, kan het uitharden en veroorzaken impactie in de gehoorgang. Als er een gehoorgang verstopping kan veroorzaken een licht gehoorverlies dat oor, of tot een oorontsteking.

Instructies

•  Veeg het buitenste deel van de oren met een warm, nat washandje. Zodra het oorsmeer dit deel van het oor heeft bereikt, kan het gemakkelijk worden verwijderd door het wikkelen van een washandje rond wijsvinger en het gebied schoon te vegen.

•  Kantel het oor u wilt opruimen in de richting van het plafond. Steek enkele druppels van een oorsmeer-verwijdering oplossing in het oor. Laat de druppels in het oor voor een paar minuten en dan kantel je hoofd naar de andere kant te laten de druppels weglopen uit het oor. Houd een tissue of een handdoek om uw oor naar de druppels op te vangen. Doe dit voor beide oren.

•  Vul een gloeilamp spuit met warm water door te knijpen de lamp, dompelen de punt in het water en de druk af te trekken in water. Kantel je hoofd, en plaats de punt van de lamp spuit in je oor net buiten de gracht van het oor.

•  Knijp de gloeilamp spuit, zodat het warme water stroomt in het kanaal en spoelt het oorsmeer. Als het water pompt, moet de was worden verwijderd. Houd een tissue of een handdoek onder je oor om het water op te vangen.

•  Verwijder de lamp spuit uit je oor, zodat het water kan weglopen uit het oor volledig. Het is misschien nodig om voorzichtig beweeg je oorlel rond met je vingers om al het water te verjagen zijn. Herhaal deze procedure aan de andere kant, indien nodig.