Hoe te snel voor Weight Loss

Hoe te snel voor Weight Loss

Vasten is een praktijk die inhoudt dat de keuze zich te onthouden van eten, drinken, of beide voor een vooraf bepaalde hoeveelheid tijd. Het wordt over het algemeen gebruikt voor het ontgiften van het lichaam of om andere medische redenen. Vasten programma's zijn ook populair en bewezen gewichtsverlies methoden als veilig en matig gebruikt. Vanwege de gezondheidsrisico's van het vasten, is het uiterst belangrijk om te volgen een paar stappen om ervoor te zorgen dat je snel zowel effectief en gezond voor je lichaam.

Instructies

•  Beginnen met een zeer korte vasten programma voor opbouw van een langere programma voor gewichtsverlies. Als dit de eerste keer vasten, is het het beste om te beginnen vasten slechts een deel van de dag, zoals een periode van 12 uur die begint bij nacht. In het algemeen, het vasten voor meer dan een paar dagen wordt niet medisch aanbevolen, dus het is gevaarlijk om je lichaam om deze praktijk zonder het geven van jezelf nodig voorbereiding tijd aan te passen onderwerpen.

•  Bereid je lichaam om een vasten-programma om gewicht te verliezen te ondergaan door het beperken van onnodige voedingsgewoonten, zoals de inname van alcohol, suiker en cafeïne ten minste 1 week voor aanvang van uw snel. Je moet ook onthouden van of beperken van het gebruik van nicotine en proberen te voorkomen dat het eten van rood vlees. Een van de primaire doelen van het vasten is om het lichaam te ontdoen van deze gifstoffen, dus is het meestal nuttig om jezelf te krijgen in de gewoonte van het vermijden van deze stoffen voordat je zelfs beginnen.

•  Laat u slechts 1 maaltijd per dag tijdens het vasten eten. De beste tijd van de dag om deze maaltijd hebben, is meestal ongeveer 03:00 in de middag, want dit is het middelpunt van de werkdag voor de meeste mensen. De maaltijd je mag alleen bestaan ​​uit water, thee of sap en een vorm van ruwe vruchten of groenten maximum ontgifting en gewichtsverlies waarborgen.

•  Vermijd lichaamsbeweging en andere inspannende activiteit tijdens je snel. Hoewel het afzien van oefening lijkt om het doel van een programma van het gewichtsverlies te spreken, zal je lichaam fysiek niet in staat om elke vorm van lichaamsbeweging te wijten zijn aan de fysiologische effecten van het vasten. Het ontkennen van je lichaam voedsel en water tijdelijk vermindert de hoeveelheid energie die uw lichaam in staat is om te besteden.

•  Herbouw de hoeveelheid voedsel die u eet langzaam nadat u klaar bent met uw snel. Het is gebruikelijk om willen binge beëindigt een snel, maar het is belangrijk om langzaam op de inname van voedsel over een periode van dagen om de spijsvertering cyclus weer normaal.

Hints

  • Verwacht niet te vasten zonder bijwerkingen. Vaak voorkomende bijwerkingen van een snel voor gewichtsverlies zijn hoofdpijn, gevoelens van honger, misselijkheid en prikkelbaarheid. Meestal zal het lichaam aan te passen aan het vasten programma binnen 3 dagen en deze bijwerkingen zal uiteindelijk afnemen of verdwijnen helemaal.
  • Mensen die zwanger zijn of die lijden aan chronische aandoeningen zou nooit snel.