Hoe te Skinny Get in 6 maanden

Hoe te Skinny Get in 6 maanden

Als u wilt mager te krijgen en zich te ontdoen van extra vet op je lichaam, moet je meenemen op een gezonde aanpak. Ongezonde voeding en snel gewichtsverlies kan leiden tot voedingstekorten, osteoporose en orgaanfalen volgens de Epigee website. In plaats van het nemen van een nieuw dieet, nemen op een nieuwe levensstijl die gezonde eetgewoonten en regelmatige lichaamsbeweging omvat. Het verliezen van gewicht over een periode van zes maanden van de tijd kan voldoende zijn om je doel te bereiken, afhankelijk van de hoeveelheid gewicht je moet verliezen.

Instructies

•  Verminder calorie-inname van 500 tot 1000 calorieën op een dagelijkse basis. Maak een calorie-tekort van 3.500 tot 7.000 calorieën per week, omdat dit gelijk aan 1 tot 2 kilo vet verlies, dat, volgens de National Library of Medicine, is een gezonde snelheid van gewichtsverlies.

•  Vervang lage voeding, calorierijke voedingsmiddelen met gezondere opties. Lees de etiketten om uit te vinden de voedingswaarde inhoud van voedingsmiddelen. Bezuinigen op verwerkt, zoete en vette-geladen voedsel. Plaatsvervanger eenvoudige koolhydraten met vezelrijke, complexe koolhydraten zoals bruine rijst en volkoren brood. Kies voor mager vlees zoals kalkoen, vis en kip over vette delen van het rund en varkensvlees. Beperk verzadigde vetten zoals boter en kiezen voor onverzadigde vetten zoals olijfolie en koolzaadolie.

•  Voer cardiovasculaire oefening om je stofwisseling te verhogen, zodat je calorieën te verbranden. Kies een oefening die je graag doet of het nu gaat hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen of uit te werken op de elliptische machine. Werk je een weg tot aan het uitvoeren van cardiovasculaire oefening minstens 45 minuten tot een uur per dag, elke dag.

•  Vermijd alcohol en de vele lege calorieën. Drink water in plaats. Streef naar minstens acht glazen water per dag te drinken. Water houdt je gehydrateerd en helpt een opgeblazen gevoel voorkomen. Het bevordert de spijsvertering en stimuleert de vetstofwisseling.

•  Haal niet minder dan zeven uur slaap op een dagelijkse basis. Terwijl je slaapt, je lichaam herstelt en herstelt zich. Vervoer onvoldoende slaap is gekoppeld aan zwaarlijvigheid, gewichtstoename en verhoogde hunkeren overdag.