Hoe te Skinny Arms Get

Hoe te Skinny Arms Get

Wanneer een vrouw meer gewicht, een van de duidelijkste indicatoren is de grootte van haar armen. Veel vrouwen willen om zich te ontdoen van de slappe triceps te krijgen en de toon van, maar weet misschien niet de beste aanpak. Echter, effectieve manieren bestaan ​​om vet te verliezen rond de armen en het bereiken van bevredigende resultaten die armen zal verlaten fit en op zoek geweldig.

Instructies

•  Blast vet met cardiovasculaire oefeningen. Zet je lichaam in vetverbranding beweging door het opnemen van cardio in je kracht-training routine. Volgens de "Shape" magazine, zal 20 minuten van cardio-oefening per dag, zoals een loopband wandelen of lopen, een wandeling in het park of elliptische training helpen stal pond.

•  Integreer krachttraining in uw oefening routine. "Self" magazine staat dat je krachttraining oefeningen moet doen minstens twee keer per week. Echter, je moet je krachttraining oefeningen doen op 2 niet-opeenvolgende dagen in plaats van 2 dagen op een rij.

•  Do arm verhoogt met behulp van 2 tot 10 pondengewichten. "Self" magazine suggereert het gebruik van gewichten die voldoende weerstand bieden en doen overal van acht tot 12 herhalingen, afwisselend van de rechterarm naar de linkerarm. Neem een ​​30-seconde pauze en herhaal de arm heft in drie sets. Deze oefening richt zich op de armen en schouders.

•  Gebruik een stabiliteit bal. Met de stabiliteit bal, kunt u push-ups doen door het plaatsen van je handen in het midden van de bal en het verlagen van uw lichaam tot ongeveer 1 centimeter van de bal en het opheffen van uw lichaam terug naar de oorspronkelijke push-up positie. "Zelf" adviseert overal doen van 10 tot 12 herhalingen van deze-tricep targeting move in ten minste twee sets.

•  Walk terwijl toning je armen. Volgens de "Fitness" magazine, hoeft u niet gewichten moet de toon van de armen als je loopt. Het tijdschrift suggereert omvatten met vier easy-arm toning beweegt tijdens het lopen; het rechtop rij, waarin u de hoorn van de ellebogen uit naar de zijkant op schouderhoogte, knijpen schouders en bovenrug samen; de borst drukt, tillen beide armen omhoog voor u met de handpalmen naar boven en knijpen in de borst; de laterale druk, het verhogen van ellebogen op schouderhoogte en swingende de vuisten naar beneden en naar buiten totdat de armen worden verlengd; en de one-arm omgekeerde vliegen, met de linkerhand op de heup en de rechterhand in een vuist op de top van andere hand, til rechterhand diagonaal tot up uitgebreid met de handpalm naar voren, dan onderrug naar de beginpositie. Herhaal 25 herhalingen aan elke arm voor alle oefeningen.