Hoe te Skin Tags & Moles Behandel

Veel mensen hebben mollen, maar liever dat deden ze niet. Moedervlekken zijn meestal onschuldig donkere gezwellen op de huid en kan overal op het lichaam verschijnen. In het algemeen is geen behandeling nodig is voor mollen, tenzij ze pijn, bloeden, of veranderen in grootte, kleur of vorm. Als dat het geval is, of als je wilt, net als de huid tags en moedervlekken verwijderen, behandeling opties zijn beschikbaar. Van het toepassen van actuele crèmes en kruidengeneesmiddelen aan het hebben van de huid tags en mollen chirurgisch weggesneden, is er een oplossing voor bijna iedereen.

Instructies

•  Probeer een van de over-the-counter mol verwijdering crèmes op de markt. Veel drogisterijen leveren deze. Maar, volgens Dr Lawrence E. Gibson van de Mayo Clinic, deze crèmes zijn niet echt effectief bij het verwijderen van moedervlekken. Lees aanwijzingen op de verpakking en de crème aan op de huid tags en mollen dienovereenkomstig.

•  Breng castor olie. Volgens William McGarey, MD, van de Edgar Cayce Foundation, hebben patiënten anekdotische gemeld dat mollen behandeld met wonderolie verdwenen. Breng een castor-olie doordrenkte gaas om de huid tags of moedervlekken meerdere keren per dag, en maak deze op zijn plaats 's nachts totdat de mol is verdwenen.

•  Bespreek met uw arts of dermatoloog als shave excisie wordt aanbevolen voor uw huid tag of moedervlek verwijderen. Deze methode wordt vooral gebruikt voor huid-tags en kleine mol. Een shave excisie is een procedure waarbij de huid rond de mol wordt verdoofd met een plaatselijke verdoving, en dan de mol is gesneden uit met een klein mes. De procedure vereist in het algemeen geen hechtingen.

•  Ga naar uw arts en bespreek met punch biopsie voor uw moedervlekken. Dit is een procedure waarbij de mol gebied wordt verdoofd, en dan is de hele mol wordt weggesneden met een cookie cutter type apparaat. Het hechten kan noodzakelijk.

•  Bespreek met uw arts met excisional chirurgie voor je moedervlekken. In deze procedure wordt de mol gebied verdoofd met een plaatselijke verdoving, en vervolgens de marge rond de mol plus de mol zijn uitgesneden met een chirurgisch scalpel. Hechtingen worden algemeen vereist.