Hoe te Sinus druk te verlichten

Hoe te Sinus druk te verlichten

Sinusdruk is pijnlijk en kan leiden tot ernstige hoofdpijn die interfereren met de dagelijkse routines veroorzaken. Sinus druk wordt veroorzaakt door veranderingen in temperatuur en luchtdruk, allergenen zoals stof of huidschilfers van huisdieren en van ziekten zoals sinus-infectie of verkoudheid en griep. Er zijn natuurlijke manieren om de pijn te verlichten en de druk tegelijkertijd behandelen oorzaken van dit probleem sinus.

Instructies

•  Giet kokend water in een grote kom en voeg een cut, rauwe ui. Leg een handdoek over je hoofd en de kom, het creëren van een tent. Adem de stoom diep gedurende 15 minuten. De dampen helpen geopende sinus doorgangen, het verlichten van de druk.

•  Gebruik de heet water en tent methode hierboven, maar voeg 3-4 druppels eucalyptus olie in plaats van de ui. Eucalyptus is eeuwenlang gebruikt om de luchtwegen doorgangen te openen.

•  Voeg drie druppels tea tree olie aan het warme water als sinus druk is vanuit een bacteriële of virale infectie. Volgens de Mayo Clinic, is tea tree olie gebruikt in vele culturen eeuwenlang wordt verondersteld om antimicrobiële en antiseptische eigenschappen. Hoewel er aanwijzingen zijn deze theorieën te ondersteunen, de Mayo Clinic adviseert dat meer sluitende studies nodig.

•  Voeg kruidige peper of cayennepeper aan uw voedsel. Cayenne bevat capsaïcine, die de ontsteking die sinus druk kan veroorzaken en verbetert de bloedsomloop naar pijnlijke gebieden ontlast. Strooi cayennepeper op chili of hamburgers, of voeg wat verse hete pepers op een salade.

•  Druk op de wijsvingers boven het midden van je wenkbrauwen en masseer het gebied in kleine, cirkelvormige bewegingen gedurende 15 seconden. Beweeg de vingers om het gebied tussen de wenkbrauwen volgende en massage. Herhaal dit zo vaak als nodig. Dit is een techniek van acupressuur, een populair alternatief voor medische behandelingen.

Hints

  • Vacuüm en stof regelmatig te helpen de controle van huisstofmijt en huidschilfers van huisdieren allergenen die sinus pijn en druk kan leiden.
  • Sinusdruk begeleid door een koorts kunnen duiden infectie. Raadpleeg uw arts zo snel mogelijk om te bepalen of u behandeling met antibiotica nodig.