Hoe te Serrapeptase Internationale Eenheden converteren naar milligrammen

Hoe te Serrapeptase Internationale Eenheden converteren naar milligrammen

Serrapeptase in een enzym oorspronkelijk gevonden in de darmen van zijderupsen. Het wordt gebruikt in holistische geneeskunde bloedstolsels, arteriële plaque en andere bloedsomloop te behandelen. Het werkzame bestanddeel in serrapeptase wordt gemeten in internationale eenheden (IE), overeenkomende met een afgesproken hoeveelheid van een biologische eenheid (serrapeptase in dit geval) die produceert een zekere invloed. De concentratie van serrapeptase kan verschillen van leverancier tot leverancier, dus wanneer u meet doses door de milligram moet je de concentratie rekening te houden.

Instructies

•  Lees de product informatie te vinden van de kwaliteit van de conversie wordt gebruikt door de fabrikant of leverancier. De conversie norm kan variëren van de ene leverancier naar de andere. Bijvoorbeeld kan men een standaard bedrijf van 20.000 IU per milligram gebruiken, terwijl een andere een standaard van 2000 IU per milligram kunnen gebruiken.

•  Neem contact op met de leverancier als de conversie factor niet in de productinformatie wordt vermeld.

•  Verdeel het aantal serrapeptase internationale eenheden door het aantal internationale eenheden per milligram voor die bepaalde leverancier. Het resultaat is het aantal milligram zijn. Bijvoorbeeld, als je 10.000 IE serrapeptase en dat bepaald merk van serrapeptase bevat 2.000 IE per milligram, verdelen 10.000 met 2.000 tot een resultaat van 5 mg krijgen.