Hoe te Seratonin natuurlijk te verhogen

Serotonine is een neurotransmitter in de hersenen. Het heeft invloed op zaken als stemming, eetlust, slaap en zelfs het geheugen. Prozac en andere antidepressiva interactie met de SSRI (selectieve serotonine heropname remmer), waardoor de opname van serotonine en om meer in de bloedbaan. Serotonine wordt ook gevonden in planten, een feit dat kunnen interesseren diegenen die op zoek zijn om hun niveau te verbeteren, zonder het nemen van medicatie.

Instructies

Toenemende Serotonine Naturally

•  Neem 15 tot 50 mg foliumzuur per dag te helpen stimuleren serotonine. Vitamine B6 (400 mcg per dag) is ook nuttig bij het stimuleren van serotonine en in antidepressieve werking. Een recente studie toonde een lage vitamine B6 niveaus bij depressieve patiënten.

•  Combineer calcium en magnesium aan serotonine per dag te verhogen, 500 milligram van elk twee keer. Sint-janskruid, een kruidensupplement, is om serotonine niveaus te verhogen, zonder veel van de bijwerkingen van antidepressiva. Probeer 300 milligram van St. Janskruid drie keer per dag.

•  Uitoefening van 20 minuten per dag verhoogt ook serotonine door het vrijgeven van hormonen genaamd endorfine.