Hoe te Scar Tissue Van Brain Surgery Verwijder

Hoe te Scar Tissue Van Brain Surgery Verwijder

Hersenchirurgie een levensreddende procedure, maar vaak laat littekenweefsel op de weg. Dit kan lelijk zijn omdat de kop zo'n zichtbare gebied. Gelukkig zijn er mogelijkheden voor het verwijderen van, of in ieder geval verminderen van de bekendheid van een litteken van een hersenoperatie.

Instructies

Scar Tissue verwijderen uit het hoofd

•  Raadpleeg een board-gecertificeerd plastisch chirurg om uw chirurgische opties te verkennen. De certificering geeft aan dat hij voldoet aan speciale opleiding en ervaring eisen in cosmetische chirurgie.

•  Denk aan de aanbevelingen van de chirurg en kies een van de methoden. Bij littekens van hersenchirurgie, die vaak invloed iemands uiterlijk, kan de chirurg aan chirurgie te snijden en resew de huid, of zij Z-plastie, waarbij het litteken herpositioneert aanbevelen zodat het past in de huid natuurlijke lijnen en vouwen. Dit is niet altijd mogelijk littekens van hersenchirurgie, afhankelijk van hun positie. Ze kunnen ook aan microdermabrasion een niet-chirurgische techniek die inhoudt afschrapen van de bovenste laag van de huid op het litteken met een hoge snelheid roterend wiel gemonteerd op een handheld instrument. Dit is niet echt verwijderen litteken, maar het zal de gladde oppervlak en het minder zichtbaar.

•  Maak afspraken voor de betaling. Omdat het verwijderen van littekenweefsel van een hersenoperatie wordt beschouwd als een cosmetische procedure, zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen niet betalen. Afhankelijk van de eisen van uw arts, moet u het volledige bedrag van te voren betalen of u wellicht in staat om aflevering afspraken te maken. Sommige cosmetische chirurgen werken met de financiering van bedrijven te helpen hun patiënten een lening krijgen om hun procedures te financieren.

•  Onderga de procedure voor het verwijderen van het littekenweefsel. Als u een chirurgische optie kiest, zal het waarschijnlijk worden gedaan op een poliklinische basis. De chirurg zal je specifieke voorbereiding instructies geven.

•  Volg instructies na de operatie de chirurg. Juiste zorg voor het litteken site na een operatie is van cruciaal belang voor het bereiken van de best mogelijke resultaten. Als u de incisie verwaarloost, kan je het uiterlijk van het litteken verergeren.

Hints

  • Als het mogelijk is, bespreek uw zorgen over littekens met uw hersenchirurg voorafgaand aan uw hersenoperatie. Hij kan in staat zijn om een ​​incisie of hechtingen soort dat helpt minimaliseren littekens gebruiken.
  • Raak niet in paniek als uw litteken lijkt erger na je cosmetische chirurgie. Volgens de American Society of Plastic Surgeons, kan het tot een jaar duren voor de definitieve resultaten te tonen.