Hoe te Sadness Handle

Hoe te Sadness Handle

Verdriet is een normaal onderdeel van het leven dat iedereen zich op een bepaald punt. Verdriet na de dood van een geliefde of het uiteenvallen van een relatie leidt tot volkomen natuurlijke gevoelens van verdriet, dat de tijd minder. In feite, onder dergelijke omstandigheden niet voelen verdriet zou de aanwezigheid van een zorgwekkende onderliggend psychisch probleem geven. Echter, langdurige gevoelens van verdriet, zonder duidelijke oorzaak, kan een teken zijn van een klinische depressie en moet dienovereenkomstig worden behandeld. Er zijn coping-mechanismen die u kunt gebruiken om te gaan met gewone gevoelens van verdriet.

Instructies

•  Blijf bij uw gebruikelijke routine als je kunt, of ga terug naar het zo snel mogelijk. Hoewel je het misschien gaan over uw dagelijkse werkzaamheden met pijn in het hart op het eerste, het volgen van je normale patroon stopt u uit stil te staan ​​bij uw gevoelens van verdriet. Verdriet toestaan ​​om door te gaan voor onbepaalde tijd kan leiden tot een full blown depressie, dus is het het beste om te proberen en get over it en ga verder met je leven zo snel als je kunt zijn.

•  Praat met vrienden en familie en huilen als je daar zin in hebt. Hoewel u niet wilt stilstaan ​​bij je verdriet onnodig, bottelen het kan net zo schadelijk zijn. Als je verdrietig bent omdat iemand is overleden, anderen zullen voelen op dezelfde manier zoals je bent en met ze te praten over je geliefde kan nuttig zijn. De meeste mensen hebben ook gegaan door een pijnlijke break-up op een bepaald punt en vrienden zullen sympathiek zijn als je verdrietig voelt als een relatie eindigt.

•  Trakteer uzelf op een massage, doe uw favoriete ambacht, of deelnemen aan een yogales om stress te verlichten ademhalingsoefeningen leren. Het houden van jezelf zo ontspannen mogelijk zal helpen omgaan met gevoelens van verdriet.

•  Schik sociale data met vrienden. Hoewel je misschien niet het gevoel erg gezellig op dit moment, als je eenmaal met je vrienden het moeilijk zal zijn te triest voor lang verblijf.

Hints

  • Gevoelens van verdriet die duren langer dan twee weken en worden niet veroorzaakt door een bepaald verlies of trieste gebeurtenis moet een professionele behandeling. Boek een afspraak met uw arts en vertel hem hoe je je voelt. Hij zal in staat zijn om te vertellen of u lijdt aan depressie en besluiten tot noodzakelijke medicatie en adviseren de juiste begeleiding.