Hoe te Root groenten die Gemak artritis pijn Pick

Artritis pijn kan heel moeilijk zijn om te leven met, en pijnbestrijding wordt een deel van het dagelijks leven elke patiënt. Of je worstelt met artritis pijn van artrose, reumatoïde artritis of artritis psoriatica, kunt u veranderingen in het dieet dat zal helpen met de pijn te maken. Leer hoe u wortelgroenten dat artritis pijn te verlichten halen.

Instructies

•  Niet alle wortelgroenten zijn hetzelfde. Witte aardappelen en regelmatige oranje wortelen, bijvoorbeeld, hebben niet dezelfde pijn verlichten eigenschappen die andere wortelgroenten te houden hebben. Ga er niet vanuit alle wortelgroenten zijn gelijk.

•  zoete aardappelen zijn een knolgewas die worden beschouwd als een "super voedsel" voor hun voedzame kwaliteit. Kiezen om zoete aardappelen te eten 3 of 4 keer per week om te helpen met artritis pijn. Kleinere zoete aardappelen zijn makkelijker schoon te maken en te beheren; vertrekken skins op voor meer voeding.

•  Pastinaak smaken heerlijk geroosterd of gekookt en gemengd in zoete aardappelen. Pastinaak, zoals zoete aardappelen, zijn een ander knolgewas dat helpt bij artritis pijn. Kies middelgrote pastinaak voor een betere kwaliteit.

•  Rapen kunnen rauw gegeten worden, en grotere rapen (met een lichte paarse tint aan de buitenkant) maken een uitstekende aanvulling op elke rauwe groente lade. De antioxiderende eigenschappen in rapen toe te voegen aan het verlichten van artritis pijn.

•  Rutabagas, zoals zoete aardappelen, worden beschouwd als een "super food." Schoon en snijd rutabagas in kokend water; koken tot ze makkelijk te pureren. Voeg wat kurkuma, die anti-inflammatoire eigenschappen heeft.

Hints

  • Wortelgroenten, indien opgeslagen in een koele, droge plaats, hebben een lange houdbaarheid.
  • Niet opslaan wortel groenten in plastic zakken. Dit kan schimmelgroei stimuleren.