Hoe te Risicofactoren voor nekpijn Identificeer

Hoe te Risicofactoren voor nekpijn Identificeer

Hoewel er een aantal dingen die je kunt doen om nekpijn te voorkomen, is het belangrijk om in gedachten te houden dat er een duidelijke oorzaak voor uw ongemak niet kan zijn. Dit betekent dat u niet in staat zijn om specifieke factoren te identificeren voor uw pijn. Als zodanig kan je het nodig vinden om het te behandelen met verschillende methoden voordat u vestigen op iets dat werkt. Lees verder om te leren hoe u risicofactoren voor nekpijn.

Instructies

•  Kijk uit voor posturale stam, de meest voorkomende oorzaak van pijn in de nek. Zitten in dezelfde positie voor langere tijd kan leiden tot pijn in de nek. Nekpijn kan ook veroorzaakt worden door slungelig, hunching over of leunt aan de ene kant voor langere perioden.

•  Let op de schouder en rug spanning. Beide kunnen leiden tot pijn in de tijd.

•  Identificeer de risico's die inherent zijn aan uw beroep. Als u vaak tillen van zware voorwerpen of het risico loopt voor een klap of val, kan je uiteindelijk een blessure die nekpijn veroorzaakt ondersteunen. Zorg ervoor dat je jezelf kunt beschermen bij en bijzondere zorg.

•  Onderga een volledige check-up per jaar, vooral als u een verhoogd risico op osteoporose of aangeboren problemen. Als uw arts van eventuele onderliggende problemen detecteert, zoek zorg onmiddellijk voor problemen die kunnen leiden tot pijn in de nek te voorkomen.

•  Onderzoek uw levensstijl voor gewoonten die kan leiden tot pijn. Bijvoorbeeld, als u vaak slapen op vliegtuigen of in slaap vallen zittend op de bank, je kan pijn in de nek te ervaren in de tijd. Ook stutten een telefoon tussen je schouder en oor kan ook leiden tot pijn in de nek.

•  Zorg ervoor dat u de juiste meubels in uw huis. Een kussen dat voldoende ondersteuning van de nek of een computer stoel, dat is ongemakkelijk kan leiden tot een slechte houding en leiden tot pijn in de nek niet aanbiedt.

•  Gebruik ontspanningstechnieken als je onder mentale en emotionele stress. Stress is een grote boosdoener in slechte gevallen van pijn in de nek.

Hints

  • Het dragen van zware tassen kan nek- en rugpijn. Als u geen keuze en moet een zware last te dragen met u, kiezen voor een rugzak in plaats van een schoudertas die stam zou zetten op één kant van het lichaam.
  • Hoewel het een goed idee om zo veel als je kunt doen om te identificeren factoren veroorzaken pijn in de nek, nooit onder zelf een diagnose. Als je voelt dat er een kans dat je een serieus probleem hebt, raadpleeg dan een arts.