Hoe te Ringworm Outbreak Beheer

Ringworm van het lichaam, samen met voetschimmel en Jock jeuken, valt onder de bredere categorie van tinea infecties die de bovenste laag van de huid beïnvloeden. Maar ringworm is niet een worm die zich nestelt; het is een schimmel micro-organisme dat groeit op je lichaam, wat resulteert in rode, jeukende ronde vlekken op de huid. Tinea corporis (ringworm van het lichaam) is een schimmelinfectie die de huid op de armen, benen en borst beïnvloedt; maar schimmelinfecties kan ook optreden op de hoofdhuid, lies, voeten en nagels. De Mayo Clinic zegt ringworm meestal geen complicaties veroorzaken, behalve bij mensen met een onderdrukt immuunsysteem, die het moeilijk vinden om zich te ontdoen van schimmelinfecties krijgen. Ringworm is eenvoudig te beheren en te behandelen als gevangen in een tijdige wijze.

Instructies

Ringworm Behandeling

•  Zie uw arts om ervoor te zorgen dat u ringworm - andere huidinfecties kunnen op elkaar lijken. Om te bevestigen als u ringworm, kan uw arts een huid schrapen te nemen en te onderzoeken onder een microscoop om te zien of je een schimmelinfectie.

•  Behandel ringworm met schimmeldodende medicijnen aanbevolen door uw arts. De Mayo Clinic zegt over-the-counter topicals zoals Micatin, Tinactin, Monistat-Derm, Lotrimin en Lamisil kan worden gebruikt om ringworm te beheren. De American Academy of Family Physicians (AAFP) merkt op dat deze topicals alleen hoeven te worden toegepast op de uitslag voor een paar weken. Als ringworm ernstig is of niet reageert op over-the-counter behandeling, voorgeschreven medicatie (oraal of uitwendig) kan worden verlangd.

•  Als u een hond of kat, check hem voor grote vlekken van haaruitval - dieren met ringworm kan verspreiden naar de mens. Huisdieren die deze tekenen vertonen dienen te worden genomen om een ​​dierenarts voor een snelle behandeling.

•  Houd de huid schoon en droog om toekomstige ringworm infecties te voorkomen. De AAFP adviseert veranderende sokken en ondergoed elke dag, afdrogen zorgvuldig na het baden en het vermijden van zware kleding bij warm weer - hoe meer je zweet, hoe meer kans je hebt om een ​​schimmelinfectie te krijgen.

•  Vermijd het delen van persoonlijke spullen zoals handdoeken, kleding, kammen, borstels en schoenen. De Mayo Clinic zegt ringworm is verspreid als u contact met dingen die een besmet persoon heeft gedragen of aangeraakt, of dat een besmet dier up is geborsteld tegen hebben.

Hints

  • De National Institutes of Health adviseert ook het witwassen van beddengoed en nachtkleding elke dag dat je bent besmet met ringworm.