Hoe te Ringworm behandelen natuurlijk

Hoe te Ringworm behandelen natuurlijk

Ringworm is een vervelende en pijnlijke schimmelinfectie van de huid. Er zijn tal van over-the-counter en recept medicijnen om de aandoening te behandelen. Er zijn ook veel effectieve natuurlijke behandelingen beschikbaar. Als u op zoek bent naar een meer zachte aanpak, probeer deze eenvoudige methoden om ringworm behandelen natuurlijk.

Instructies

•  Breng 2 of 3 druppels tea tree etherische olie direct op het getroffen gebied. Wrijven in de huid met behulp van een watje. Het anti-schimmel eigenschappen van de olie zal de infectie te bestrijden. Herhaal deze behandeling tot drie keer per dag.

•  Snijd het openen van een aloë vera blad vers en de gel direct op de ringworm infectie. Wrijf het blad in een cirkelvormige beweging over het gebied. Een bereide gel aloë vera kan ook worden toegepast, zolang de meerderheid van de oplossing bestaat uit pure aloe vera gel. Deze behandeling kan vrij worden gebruikt, maar gebruik niet meer dan een theelepel in een keer.

•  Combineer 10 druppels mirre essentiële olie en ½ kopje water. Van toepassing op de ringworm direct met een schone, zachte doek. Herhaal 2 tot 3 maal per dag gedurende maximaal effect. Mirre is een natuurlijke anti-schimmel en zal de infectie te bestrijden.

•  Snijd een verse, rauwe papaya in kleine stukjes met behulp van een mes. Wrijf een stukje van het fruit direct op een patch van ringworm. Herhaal deze behandeling niet meer dan twee keer per dag totdat de infectie is verdwenen.

•  Snijd een verse teentje knoflook in de helft. Wrijf de buitenkant van de kruidnagel, waar de olie wordt vrijgegeven, direct op de ringworm. Herhaal twee keer per dag. Knoflook is ook een krachtige anti-schimmel kruid en zal de infectie te bestrijden.

Hints

  • Als tea tree etherische olie niet kan worden gevonden, op zoek naar een zalf of een actueel crème met de olie en rechtstreeks van toepassing op het getroffen gebied. Knoflook olie kan worden gebruikt in plaats van verse knoflook, hoewel de geur is vrij sterk. Breng 2 of 3 druppels twee maal per dag met een watje, dat evenwel niet tot een van de olie te krijgen op kleding of meubilair.
  • Het gebruik van papaja om ringworm natuurlijke wijze te behandelen wordt niet aanbevolen voor kinderen. Het zal jeuk en oude veroorzaken of geïnfecteerd bloed zal worden uitgebracht.