Hoe te rijden met de ziekte van Parkinson

Rijden kan een groot probleem voor mensen die leven met de ziekte van Parkinson zijn. Deze aandoening veroorzaakt typisch een geleidelijke afname van iemands motorische en cognitieve vaardigheden volgens de Parkinson Disease Foundation. (Zie referentie # 3). Het is echter nog steeds mogelijk voor een persoon om veilig rijden met de ziekte van Parkinson. Om dit te doen, moet een persoon de steun van familie en professionals bepalen of rijden nog realistische optie. Dit zal helpen verzekeren van de veiligheid van de patiënt en andere verkeersdeelnemers.

Instructies

•  Bespreek uw conditie met uw arts. Vraag welke fase u zich bevindt en als je nog steeds de mogelijkheid om te rijden. Volgens de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), kunnen de meeste mensen die in de vroege stadia van de ziekte van Parkinson nog veilig te rijden. (Zie referentie # 1) .Zoek wat behandelingen kunnen helpen verminderen uw klachten, zodat je jezelf kunt behandelen beter op de weg. Vraag of uw medicijnen zal interfereren met het rijden.

•  Zoek een bestuurder revalidatiearts om je rijvaardigheid te beoordelen. Neem contact op met de Amerikaanse Occupational Therapy Association voor een aanbeveling. Artsen en ziekenhuizen kunnen ook verwijzingen. De specialist is opgeleid om mensen te helpen met lichamelijke beperkingen geworden betere chauffeurs. (Zie referentie # 2). U krijgt een rijexamen te nemen om te zien wat de impact van Parkinson heeft op uw rijvaardigheid.

•  Bewaak uw conditie. Rijden met Parkinson kan een grotere uitdaging als uw verschijnselen verergeren geworden. Laat uw arts weten van eventuele wijzigingen in uw vermogen om te rijden. Vraag vrienden en familie of ze hebben geen zorgen over uw veiligheid op de weg.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Volgens de NHTSA, een verblijf in vorm zal bijdragen aan de versterking van de spieren die je gebruikt als je rijdt en kan uw veiligheid op de weg te verbeteren.