Hoe te Reline Orthotics

Hoe te Reline Orthotics

Een orthese is een apparaat dat is gemaakt om te corrigeren of verbeteren van een misvorming, het helpen van de persoon leven een meer productief leven. Bijvoorbeeld, zou een tandheelkundige orthese of prothese een spalk kaakgewricht stoornis. Een voet orthesen kan worden schoenen ontworpen voor iemand die een voet stoornis lopen beter helpen. Het is belangrijk dat orthesen goed past, zodat de patiënt de maximale voordelen te krijgen. Rebasings kan helpen bij het verbeteren van de pasvorm van bepaalde apparaten. Opties voor een tandheelkundige relining betrekken een harde relining, soft relining of een doe-het-zelf relining. Meest relining procedures worden uitgevoerd door een gekwalificeerde tandarts, maar er zijn thuis kits beschikbaar voor degenen die bereid zijn om hun eigen relining uit te voeren. Reline opties voor een voet-apparaat zijn een at-home relining kit of een professionele montage met een orthopedisch instrumentmaker.

Instructies

Kunstgebit Reline

•  Volg de aanwijzingen die je thuis relining kit begeleiden. Meestal zijn er twee materialen die moeten worden gemengd. Dit vormt een buigzaam materiaal dat voldoet aan de structuur van de mond. Meng de twee materialen elkaar totdat het een dikkere stof vormt. Plaats het mengsel in het gebied van de prothese waar het tandvlees is.

•  Bijt in de prothese als je normaal zou doen. Wacht de hoeveelheid tijd die in de routebeschrijving aanbevolen totdat de stof heeft opgezet. De relining zal schimmel aan uw botstructuur, tandvlees en bot nok. De relining is ontworpen voor het laatst voor een paar maanden.

•  Een afspraak met uw tandarts. Een professionele relining moet om de twee jaar worden gedaan of eerder als de at-home aanpak helpt niet. Bij de benoeming, zal de tandarts in staat om te beslissen welk type van de relining het beste is voor uw behoeften. Als uw tandvlees niet gaar, kan een harde relining de beste optie zijn. Dit maakt het dichtst pasmaat, maar het gebruikte materiaal hard plastic. De andere optie is een zachte relining, die een zachter, buigzamer materiaal dat hecht aan de orthese gebruikt. Dit type van relining is gunstig wanneer de patiënt pijnlijk, gevoelig tandvlees.

Orthopedische Schoen Reline

•  Kies uit het juiste orthese inzetstuk voor uw specifieke aandoening. De meeste apparaten staat welke voorwaarden ze zijn nuttig voor. U kunt de aankoop van deze online of in uw lokale drogisterij.

•  Open de verpakking en verwijder het inzetstuk. Als er een kleefstof op de achterzijde van het apparaat, verwijder de beschermlaag van. Plaats deze in je schoen door het afstemmen van het bredere uiteinde van het bovenste gedeelte van je schoen. Stevig op zijn plaats te duwen. Zet de schoen op om te controleren op comfort.

•  Bel een lokale orthopedisch instrumentmaker als de at-home relining niet helpt uw conditie. Meer ernstige aandoeningen kan professionele hulp nodig hebben om zeker te zijn van het apparaat het beste is voor die bepaalde persoon.