Hoe te regrowhaar Met Stuff Around the House

Hoe te regrowhaar Met Stuff Around the House

Hebt u last van haaruitval of haarverlies, maar wil niet te veel geld uitgeven aan medische behandelingen die niet 100 procent effectief? Misschien is het idee van iets dat is niet natuurlijk steken in je lichaam geeft je de kriebels? Zoek niet verder, omdat je je haar met gewone dingen in de omgeving van het huis kan teruggroeien.

Instructies

•  keer per week, massage 1 eetlepel extra vergine olijfolie in je hoofdhuid en laat het in een nacht. Spoel de olijfolie de volgende ochtend, of het kan je poriën verstoppen. Door dit te doen een keer per week is een uitstekende manier om je poriën te zuiveren. Gedurende de dag wordt ons haar blootgesteld aan een scala van giftige en onaangenaam elementen zoals vervuiling en opgebouwde vuil en zweet. Gewoon wassen je haar is niet genoeg om deze poriën te reinigen. Olijfolie heeft vele voordelen en verbeteren haargroei is één van hen.

•  Drink 8 tot 12 glazen water per dag om ervoor te zorgen dat je lichaam voldoende gehydrateerd. Als uw lichaam niet wordt gehydrateerd, zal je haar droog en breekbaar zijn. Als u niet zeker weet of het veilig is om uw kraanwater te drinken, te investeren in een waterfilter of kopen gebotteld water. Water is niet alleen belangrijk voor je haar, maar voor je hele lichaam.

•  Eet meer eieren. Onlangs is er een ongekende revival van het ei geweest. Of gij het wit of de jukken, eieren zijn een uitstekende bron van eiwitten, en biotine (een B-complex vitaminen). Biotine is bekend dat het versterken en verbeteren van het haar, nagels en huid. Het is essentieel om voldoende biotine te krijgen in je lichaam als je wilt sterk haar te hebben. Eet niet meer dan twee eieren per dag als je wilt om de optimale hoeveelheid biotine en eiwitten te krijgen in je lichaam.

•  Ditch de koffie en ga met groene thee. Grote thee uitstekend bevorderen sterke botten en tanden en een gezonde lever, en het is ook een uitstekende oplossing voor het verminderen van haarverlies. Groene thee vermindert de dihydrotestostorone (DHT) geproduceerd en overproductie van DHT is een van de belangrijkste oorzaken van mannelijke kaalheid. Drink minstens drie kopjes groene thee per dag om uw kansen op het behoud van uw haar te maximaliseren.

•  Combineer deze technieken met een gezond dieet van fruit, groenten, een goede nachtrust en lichaamsbeweging, en je zult goed op uw manier aan het groeiende dikke glanzende lokken. Vergeet niet dat, hoewel haaruitval genetisch kan zijn, zijn er manieren om het te vertragen, zo niet stoppen door radicaal te veranderen van uw levensstijl. Experimenteer met wat werkt en wat niet werkt voor jou. Laat minstens drie maanden te gaan voordat de verwachting geen significante resultaten zien.