Hoe te regrowhaar Met Minoxidil

Minoxidil werd oorspronkelijk gebruikt als bloeddrukmedicijn. Het is gewoon zo gebeurde het dat een bijwerking van het gebruik ervan was de hergroei van het haar en de vertraging van haaruitval. Het is sindsdien uitsluitend geproduceerd voor de bedoeling van haartransplantatie en wordt in twee topische vormen.

Instructies

Achterover leunen en kijken het groeien

•  Doe wat onderzoek. Voordat u een Minoxidil product te gebruiken, zorg ervoor dat u niet allergisch bent voor een ingrediënten erin. Ook uw arts over eventuele allergieën u zou kunnen hebben, dat kan een slechte reactie veroorzaken. En tot slot, te monitoren op bijwerkingen die kunnen optreden tijdens de behandeling met Minoxidil en meldt deze aan uw arts ook.

•  Breng actueel oplossing. Om de actuele oplossing toe te passen, zorg ervoor dat je hoofd droog is. Breng de oplossing op het gewenste gebied. Laat deze goed drogen, vooral vóór het naar bed gaan als het kussenslopen en lakens kunnen bevlekken. Het duurt meestal ongeveer twee tot vier uur. Zorg er ook voor om je handen te wassen direct na het aanbrengen.

•  Wrijf het in. Om het schuim versie van Minoxidil toepassen, zet het blik ondersteboven en druk op de trigger om schuim in de hand te zetten. Masseer zachtjes het schuim in de getroffen gebieden van de hoofdhuid met de vingertoppen. Laten drogen en was uw handen na het aanbrengen.

•  Blijf consistent. Solliciteer Minoxidil consequent voor de beste resultaten. Dit is meestal tweemaal daags. Ook kan het overal mee naartoe nemen 3-9 maanden om resultaten te zien. Wees geduldig, consequent en volg de instructies of aanbevelingen van uw arts.

Hints

  • Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Dit kan een negatief effect hebben op het hart en de bloedvaten hebben. Zodra u begint met het nemen van het en je bent het zien van de resultaten, moet u doorgaan met het te nemen of anders het haar dat werd regrown zal uitvallen. Gebruik van Minoxidil is bekend dat een droge, schilferige hoofdhuid en irritatie veroorzaken.