Hoe te regrowhaar Met een Remedie van het Huis

Hoe te regrowhaar Met een Remedie van het Huis

Haaruitval is een ongewenst en pijnlijk probleem dat mensen van beide geslachten kunnen ervaren. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij haaruitval, zoals genetica en de algehele geestelijke en lichamelijke gezondheid. Misschien is de meest voorkomende oplossingen voor haarverlies (voor zowel mannen als vrouwen) zijn pruiken en haartransplantatie chirurgie. Hoewel deze procedures vaak succesvol, kunnen ze duur zijn. Dus, voordat u de dure route, proberen om je haar terug te laten groeien met behulp van een 100 procent natuurlijke remedie.

Instructies

•  Giet 1 kop kokosolie in een pan. Zet de pan op het fornuis en zet deze op middelhoog vuur. Merk op dat je kokosolie op natuurlijke voedsel winkels evenals ambachtelijke winkels kunt vinden.

•  Chop amla in 1/4 inch stukken terwijl de kokosolie opwarmt. Amla is een soort fruit dat ook wordt aangeduid als Indiase kruisbes. Zodra de olie is begonnen aan de kook, voeg uw amla in de pan.

•  Roer het brouwsel om de 30 seconden voor ongeveer vijf minuten. Na vijf minuten verstreken zijn, draai het vuur uit en laat de vloeistof afkoelen tot kamertemperatuur. Om dit proces te versnellen, kunt u het in de koelkast.

•  Wrijf de oplossing in je hoofdhuid nadat deze volledig is afgekoeld. Laat het zitten op je hoofd voor 45 minuten tot een uur. Nadat de tijd verstreken is, spoel de oplossing met koud water en dep droog. U kunt dit herhalen zo vaak als je normaal je haar zou wassen, maar een keer per dag aan om de andere dag wordt aanbevolen.

Hints

  • De resultaten variëren met behulp van natuurlijke haaruitval remedies. Volg je voortgang met behulp van foto's over een periode van drie maanden om te bepalen of deze methode werkt voor jou.