Hoe te Reflexologie Toepassen om de oren

Hoe te Reflexologie Toepassen om de oren

Reflexologie is een systeem kaart brengen van de reflexen van het lichaam op een bepaald lichaamsdeel. De oren, handen en voeten reflexologie punten die kunnen worden gestimuleerd om positieve veranderingen in het overeenkomstige gebied van het lichaam. Reflexologie kan ook puur worden uitgevoerd voor ontspanning. De volgende stappen laten zien hoe reflexologie van toepassing op de oren.

Instructies

•  Voer de volgende behandelingen op elk oor twee tot drie keer per dag voor ontspanning. Het zou een kalmerend effect te geven en is vooral effectief wanneer gedaan vlak voor het naar bed gaan.

•  Zit comfortabel in een rustige locatie met een rechte rug. Wrijf je handen samen stevig of lopen ze onder warm kraanwater. Cup a palm over het oor voor 15 seconden.

•  Trek de lob van uw oor als strelen met de duim en de eerste twee vingers met zachte druk. Uw duim moet achter de lob met twee vingers in de voorkant. Voeren 5-10 slagen en beginnen te bewegen naar boven langs de buitenste kraakbeen, te drukken voorzichtig als je gaat.

•  Draai je hand rond toen zijn positie wordt lastig dus de duim is nu aan de voorkant en de twee vingers achter. Verder waar u gebleven was en vul het hele oor.

•  Wrijf de binnenkant van je oor met de toppen van je wijsvingers. Begin bij de opening van het oor en geleidelijk werken aan de buitenrand. Wrijf de curve en vouw van elk oor, zoals de achterkant van het oor.