Hoe te reboundhypertensie Vermijd

Er zijn verschillende maatregelen kan nemen om hypertensie en hoge bloeddruk te voorkomen. Echter, zodra je het hebt, kun je reboundhypertensie ervaren van een plotselinge terugtrekking van sommige medicijnen, meestal een anti-hypertensieve medicatie zoals clonidine.

Instructies

•  Raadpleeg uw arts. Of u denkt dat u uw anti-hypertensieve medicatie moet stoppen vanwege een bijwerking of als u een operatie die vereist dat u uw bloeddruk medicatie te staken, altijd de arts die voorgeschreven medicatie te raadplegen.

•  De arts zal u algemene instructies over het opnemen van uw anti-hypertensieve medicatie geven. Lezen en te absorberen de instructies van uw arts zorgvuldig, zodat er geen rebound hypertensie veroorzaken.

•  De anti-hypertensieve medicatie moet worden afgebouwd over een periode van één tot drie weken, als per uw arts orders. Als andere medicijnen zijn betrokken, zal de arts op de hoogte die je kent over interacties en bijwerkingen van de terugtrekking. Bijvoorbeeld, een bètablokker of geneesmiddel meestal moet eerst worden teruggetrokken, of een voorbehandeling met een alfablokkerende medicatie kan worden toegediend om het risico van rebound hypertensie verminderen.

•  Na de succesvolle terugtrekking van de medicatie, maak een follow-up afspraak met uw arts om ervoor te zorgen dat u niet het risico op rebound-hypertensie.