Hoe te Put on Gezonde Fat

Hoe te Put on Gezonde Fat

Het is zeker de norm in het hedendaagse Amerika te worstelen met gewicht problemen. Echter, het is een all-together verschillende worsteling toen die strijd inhoudt dat gewicht op in plaats van verliezen. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, in 2006, bijna 1,8 procent van de bevolking (meer dan 5 miljoen mensen) waren onderwogen in de Verenigde Staten.

Instructies

•  Begrijp lichaamsvet. Voorafgaand aan het aanbreken van elk dieet of lichaamsbeweging te veranderen, moeten individuen overwegen wat gezond lichaam vet is. Volgens auteur en arts dr Weil, mensen dragen twee soorten lichaamsvet. Essentieel vet is nodig voor gezond lichaam functioneren terwijl opslag van vet is voor later gebruik van energie. Het percentage lichaamsvet dat elke persoon nodig is afhankelijk van hun leeftijd en geslacht. Zo zou een 25-jarige vrouw hebben een vetpercentage tussen de 21 en 32 procent.

•  Get lichaamsvet gemeten. Volgens Oxygen Magazine, zijn er verschillende manieren waarop lichaamsvet te meten. Deze omvatten remklauwen (te vinden bij de meeste sportscholen); dunk test (vaak uitgevoerd in ziekenhuizen en universiteiten) of een impedantie machine. Een andere optie is om een ​​online lichaamsvet rekenmachine zoals die gevonden in BMI-Calculator.net die lichaamsvet berekend naar gewicht, geslacht en fysische metingen van de taille, pols, heupen en onderarm. Voor een individuele hoop winnen vet, hun vetpercentage uitkomen beneden hun gezonde bereik, waardoor ze een doel te werken aan die meetbaar geeft.

•  Volg een evenwichtig dieet. Het opdoen van gezonde vet betekent niet het eten van grote hoeveelheden vet. In plaats daarvan, WebMD benadrukt het belang van het eten van een dieet met de juiste balans van eiwitten, koolhydraten en vetten. Specifiek, een dieet met een verhouding die 60-70 procent koolhydraten, 10-15 procent eiwit en een kleine hoeveelheid vet. Hoge vette voedingsmiddelen zijn ook hoger in calorieën, maar kies gezonde vetten die onverzadigd zijn zoals noten, zaden en avocado's.

•  Eet een verscheidenheid vaak. Frequentie en verscheidenheid zijn twee gemakkelijk gecontroleerd componenten van de voeding die sterk kan verhogen gewichtstoename. Everyday Health.com raadt eens in de drie uur eten en consumeren van tenminste drie verschillende soorten voedsel bij elke maaltijd of snack. Ras maakt eten gemakkelijker en zorgt dat het individu zal verbruiken verschillende voedingsstoffen en mineralen, die belangrijk zijn voor succesvolle vetstofwisseling en gewichtstoename zijn.

•  Gebruik supplementen. Iedereen heeft ze, grote kleurrijke tubs met labels die schreeuwen "Mega Fat Burner," of gezien "Muscle Madness." Hoewel deze items lijken de exclusieve snoep van bodybuilders overal, in waarheid, ze zijn gewoon producten die ontworpen zijn om te diëten volkeren 'te vullen. Volgens Muscle and Performance Magazine, moeten mensen die proberen om gewicht te winnen een mass gainer poeder, waardoor ze een grote hoeveelheid calorieën geeft zonder meerdere maaltijden te bereiden op te nemen.