Hoe te Pulled kuitspieren Behandel

Een getrokken kuitspier kan optreden bij het afspelen van een sport of gaan voor een joggen. Veel mensen zullen een getrokken kuitblessure te licht nemen, en als gevolg daarvan ervaring ongemak veel langer dan nodig is. U kunt zelfs een verrekte kuitspier erger door niet de behandeling van de verwondingen met de juiste zorg. Door te weten hoe de zorg voor een verrekte kuitspier, kunt u zwelling te beperken en weer terug naar 100 procent zo snel mogelijk. Volg deze aanbevelingen.

Instructies

•  Begin met het wikkelen van uw been met een drukverband. Wikkel uit de hiel van je voet helemaal tot aan de gewonde kalf. De bandage moet goed op je been, maar niet zo strak dat het oncomfortabel is. Wikkelen kan helpen voorkomen en zelfs te verminderen zwelling veroorzaakt door de getrokken kuitspier.

•  Laat je getrokken kuitspier. In de eerste 24 tot 48 uur, moet u proberen te blijven off van de geblesseerde been zo veel mogelijk. Met behulp van krukken is geen slecht idee tijdens de eerste dag of twee na het letsel. Na deze eerste periode, kan je gewicht op het geblesseerde been, maar je moet nog steeds uw activiteiten te beperken. Vermijd inspanning of inspannende activiteit voor minstens een week na het letsel.

•  Hef het geblesseerde been gedurende de dag. Lag in bed met je been gestrekt of rust het been op een stoel of poef. Dit dient te gebeuren wanneer je zit tijdens de eerste 48 uur na het letsel. Na deze periode, moet u nog steeds verheffen de geblesseerde been voor minstens een uur per dag voor een week.

•  Ice de getrokken kuitspier 3-4 keer per dag. Leg een doek over de getrokken kuitspier en stel een zak ijs (of tas) op je been. Laat het ijs op de schade gedurende 15 tot 20 minuten per keer. U moet dit doen, terwijl het verhogen van je been (zie vorige stap) als een manier om de zwelling te verminderen.

•  Neem anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals ibuprofen, dagelijks. Dit geneesmiddel kan helpen de pijn veroorzaakt door de getrokken kuitspier te verlagen en helpen om de zwelling te verminderen.

•  Start het uitrekken van de getrokken kuitspier een paar dagen na het letsel. U kunt dit doen vroeger of later, afhankelijk van hoeveel pijn je ervaart. Zit op de grond met je geblesseerde been volledig gestrekt en direct voor u. Buig naar voren en strek je hand om de tenen van de geblesseerde been. Ga zo ver als je kunt (om je tenen indien mogelijk) en houd deze gedurende 10 straight seconden. Voer 4:56 herhalingen van dit gedeelte minstens drie keer per dag.

Hints

  • Wees geduldig. Het kan weken duren voor een verrekte kuitspier om volledig te genezen. Probeer niet meer dan je kunt doen op het geblesseerde been totdat je niet meer voelt geen pijn in dat been.
  • Inspecteer de gewonde been aan het begin en eind van elke dag. Als de zwelling is toegenomen of als je gevoel meer pijn, moet u uw arts te bellen als u een ernstig letsel kan hebben.