Hoe te Pulled borstspier symptomen te herkennen

Trok borst spier symptomen kunnen variëren van zeer ongemakkelijk, om nauwelijks merkbaar. In feite kan je dit soort letsel iets eenvoudigs als hoesten echt hard, of iets zo ernstig als het optillen van £ 200 te doen krijgen. Afhankelijk van de persoon en de situatie zijn er vele manieren om het lichaam beschadigen. Dit artikel gaat in detail uit te leggen hoe je trok borst spier symptomen te herkennen.

Instructies

•  Draai je bovenlichaam langzaam tot u pijn voelt. Trok borst spier symptomen omvatten meestal een scherpe pijn bij het aanzetten. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur na het letsel.

•  Til je armen als je eenmaal terug te keren naar een normale staande positie. Trok borst spier symptomen beïnvloeden armbeweging ook omdat ze gebruik maken van de romp te bewegen. Als u pijn voelt, kan dit ook een teken zijn.

•  Kijk naar het gebied met de meeste pijn. Sommige trok borst spier symptomen suggereren dat u misschien blauwe plekken hebben als het ernstig genoeg is. Gebruik een spiegel om een ​​betere blik krijgen als de locatie is lastig.

•  zachtjes met je hand, of iemand anders draaien hun hand over het pijnlijkste gebied. Als u een ernstige blessure trok borst spier symptomen omvatten duidelijke zwelling. Als dit het geval is, een bezoek aan de dokter.

Hints

  • Als de pijn is te veel en je kunt niet gaan over de normale taken, een bezoek aan een arts, zelfs als je niet denkt dat de blessure ernstig genoeg is.