Hoe te PTSS te behandelen met cognitieve therapie

Hoe te PTSS te behandelen met cognitieve therapie

Post Traumatische Stress Stoornis, ook wel bekend als PTSS, werd duidelijk eerst in veteranen van de oorlog, toen psycholoog begonnen met dezelfde symptomen bij slachtoffers van misdrijven en andere traumatische gebeurtenissen te zien. Cognitieve therapie is bewezen dat positieve effecten behandeling van PTSS te hebben. Gebruik deze stappen om meer over hoe PTSS te behandelen met cognitieve therapie leren.

Instructies

•  Research. Zorg ervoor dat je begrijpt wat PTSS is en neem een ​​korte beoordeling van de persoon die u probeert te helpen. Dit mag op geen enkele wijze een huis diagnose, maar een noodzaak om deze optie verder te onderzoeken vast te stellen.

•  Praat met hun arts. Zoals bij elke behandeling of aandoening, moet u met uw primaire arts eerst praten en te luisteren naar hun aanbevelingen of advies. Hij kan ook een cognitief therapeut in zijn kring van collega's kan hij je te verwijzen.

•  Kijk voor cognitief therapeuten in uw omgeving en hun reputatie, praktijken te vergelijken en bel de lokale geestelijke gezondheidszorg boord te zorgen dat ze hebben geen klachten tegen hen voor iets gehad.

•  Bel uw verzekeringsmaatschappij. Het al dan niet dekking zal een verschil maken op zoek naar zorg, moet u weten wat uw verzekeraar betaalt en wat ze niet zullen betalen. Dit zal u helpen om een ​​beoordeling van uw up front kosten te krijgen.

•  Bezoek de cognitief therapeut van uw keuze. Vergeet niet, als je niet vertrouwd bent met deze eerste keuze, bent u niet verplicht om de behandeling te stoppen met hen. Voelt comfortabel met uw therapeut is een van de belangrijkste onderdelen van het maken van de therapie productief.