Hoe te Proof allergie een Bed

Als u allergieën of astma, kan het moeilijk zijn om uw huis vrij van allergenen te houden. Bij allergie-proofing uw huis, een van de meest uitdagende stukken van meubilair is het bed. Met alle van de zachte bekleding en lagen stof, kan een bed veel allergenen dat je weggaat benauwd en ellendig in de ochtend gevoel bevatten. Met een paar aanpassingen aan uw reiniging en bed setup, kunt u veel irriterende stoffen uit uw matras en beddengoed te elimineren.

Instructies

•  Strip de lakens, dekens en kussenslopen van je bed en wassen ze in zeer heet water met allergie-vrij wasmiddel. Je kan hebben om naar een wasserette als uw wasmachine thuis niet kan omgaan met grote bedden, zoals dekbedden, of als het niet kan leveren water aan ten minste 130 graden Celsius verhit. Als u een wasserette te gebruiken, wees voorzichtig niet om stof of pluisjes krijgen op de schone beddengoed.

•  Slip allergie-proof dekt over de matras, boxspring en kussens. U kunt online of bij de meeste matras winkels kopen deze doek-achtige covers. Vervolgens remake het bed met de vers schoongemaakt lakens en dekens.

•  Houd alle huisdieren uit je bed. De huidschilfers en haren kunnen allergieën en astma veroorzaken. Als uw huisdier krijgt op je bed, strippen alle beddengoed direct en maak hem schoon.

•  Plaats alle opgezette dieren en andere pluche voorwerpen die niet kunnen worden gewassen in een afgesloten plastic zak en leg ze in de vriezer voor een week. Hoewel deze behandeling niet bestaande allergenen zal elimineren, zal het geen huisstofmijt in de stof te doden.

•  douche voordat u naar bed, vooral als het pollenseizoen. Dit zal ervoor zorgen dat u niet allergenen overdragen aan het bed van uw haar en huid.

Hints

  • Voor de beste resultaten, was uw beddengoed een keer per week. Wit te wassen uw dekbed en andere dekens een keer per maand.