Hoe te progesteroneniveaus Natuurlijk Verlaag

Progesteron op gezonde niveaus is belangrijk steroïde hormoon in het menselijk lichaam. Het wordt geproduceerd in de eierstokken van de vrouw tijdens actieve menstruatie cycli, maar ook kan worden gevonden in de bijnieren en in de placenta. Progesteron is nuttig bij het helpen regelen van de niveaus van oestrogeen in het lichaam, het verlagen van de kans op endometriose. Minder bekend rol van progesteron reguleren van de immuunrespons, het vertragen van de spijsvertering, verminderen van angst en bouwen en onderhouden bone.Many mensen lage progesteron, in het bijzonder vrouwen in de overgang, en dus progesteron supplementen zijn beschikbaar. Echter, wanneer de progesteron te hoog zijn, is er een heel ander verhaal. Dit artikel zal onderzoeken hoe de progesteron niveaus natuurlijk verlagen.

Instructies

•  Je lichaam zal uiteraard lager progesteron niveaus op zichzelf als je de menopauze bereiken. Hoewel sommige vrouwen houden niveaus van progesteron door de bijnieren te nemen over de productie in de menopauze, de meeste vrouwen progesteron niveaus dalen tot bijna nul tijdens de menopauze. Als je op het punt om de menopauze te ervaren zijn, kan je lichaam je niveau van progesteron lager op zijn eigen.

•  Als u een ovulatie cyclus missen, wat betekent dat je geen eisprong een maand, uw niveaus van progesteron zal lager zijn. Dit komt omdat direct na ovulatie, het niveau van progesteron verhoogd met het lichaam. (Dit betekent dat sommige vormen van anticonceptie progesteron niveau kunnen verlagen zonder dat u iets te doen extra.) Het lichaam verlaagt het niveau van progesteron zelf tijdens de pre-ovulatoire fase van de menstruele cyclus.

•  zijn bepaalde delen van het lichaam bij de productie en synthese van progesteron. Progesteron wordt geproduceerd in de eierstokken van pregnenolon. Dus, als je eierstokken worden verwijderd als gevolg van kanker, bijvoorbeeld, uw niveaus van progesteron neemt af.

•  Zorg ervoor dat je eigenlijk niveaus van progesteron die te hoog zijn. Niet gewoon aannemen. Bezoek uw arts en krijg tests om te controleren of progesteron. Serum tests worden over het algemeen de voorkeur boven speekseltesten voor de beoordeling van accurate progesteron niveaus.

•  Zoek uit wat is je progesteron te hoog maken. Hoge progesteron kan een gevolg van endogene factoren, zoals adrenale hyperplasie. Het krijgen van deze aandoening onder controle zal verlagen progesteron niveaus. Een exogene factor zou hoge niveaus van progesteron door progesteron vervangingstherapie. De doses kunnen worden verlaagd of gestopt om het niveau van progesteron natuurlijk verminderen.

•  Als hoog progesteron is niet te wijten aan een exogene of endogene oorzaak, betekent dit dat uw basisniveau van progesteron te hoog. Bespreek met uw arts hoe hiermee om te gaan. Uw arts kan vermoeden recept remedies die niet natuurlijk zijn, dus zorg ervoor dat u uw arts laten weten dat u zou willen natuurlijke remedies. (Een holistische arts kan uw beste weddenschap.)

•  Denk aan de mogelijkheid dat emotionele factoren zijn die bijdragen aan uw lage niveaus van progesteron. Bio-energie in evenwicht theorizes dat onverwerkte emoties die in het lichaam het lichaam in staat om hormoonspiegels adequaat evenwicht te kunnen veranderen. In dit geval kunnen psychotherapie of een andere vorm van begeleiding helpen natuurlijk verlagen van het niveau van progesteron in het lichaam.

Hints

  • Naar natuurlijke remedies voor het verlagen van uw progesteron te vinden, kunt u het beste holistische of alternatieve geneeskunde artsen, die meer over de natuurlijke bronnen te leren kennen en te weten hoe je deze rechtsmiddelen kunnen vinden bezoeken.
  • Ga er niet vanuit dat uw niveaus van progesteron te hoog zijn. Je zou kunnen komen, het verlagen van uw progesteron tot een niveau dat te laag is, wat negatieve gevolgen kan hebben.