Hoe te profiteren van Water Therapie Na Bunionectomy Chirurgie

Pijnlijke, lelijke eeltknobbels zijn vast met ambulante chirurgie vrij vaak deze dagen. De patiënt dient te worden vastgelegd om fysiotherapie daarna voor ultieme positieve resultaten en de patiënt zelf speelt een belangrijke rol in dit proces. U kunt krijgen toegewezen een fysiotherapeut van uw arts of medische verzekeringsmaatschappij of zoals ikzelf, worden links op uw eigen om volledig te herstellen. Water therapie is een goede manier om te herstellen van uw bunionectomy operatie. Zodra je de doorgang van uw podotherapeut om te beginnen met het herstel proces te proberen water therapie oefeningen. Ze zijn eenvoudig te maken en hebben enorme resultaten in het genezingsproces. Ik versnelde mijn herstel tijd door het doen van eenvoudige voetbewegingen in water gedurende een aantal weken. Mijn dokter zei dat het me 6 weken voor op schema in vergelijking met zijn andere patiënten die niet zo ijverig waren. Het was leuk, maar het harde werk dat loonde. Lees verder om meer te leren.

Instructies

Hoe te profiteren van Water Therapie Na Bunionectomy Chirurgie

•  U kunt deze eenvoudige oefeningen te doen in de badkuip, een hot tub en het zwembad. Het vereist het zitten op het puntje van je waterbron en het uitvoeren van eenvoudige voetbewegingen. Eén vereist eigenlijk krijgen in het zwembad, maar u kunt de anderen doen, zelfs in uw huis bad.

•  De bewegingen worden gewoonlijk aangeduid als "point and flex"; een proces van wijzen je tenen zo ver mogelijk en dan is het buigen van de voet in een rechte positie met tenen tot aan de hemel. Het is een goede oefening voor je kuitspieren en veel mensen kunnen vertrouwd zijn met deze als een warming-up van de sportschool. Het is gebeurd in aerobics routines vaak, maar je zal doen van jou zitten op de rand van het bad of zwembad. Als je alleen kunt doen een paar-geweldig! Keep it up dagelijks en je doel is 20 punten en flex moves.

•  De tweede reeks oefeningen worden zijwaartse bewegingen genoemd. Draai de voet zo ver mogelijk, draai de enkel naar buiten zo ver mogelijk. Deze kant naar de beweging op het eerste moeilijk zijn; dus neem het traag. Deze moeten worden gecontroleerde bewegingen, niet floppen de voet van links naar rechts. U mag alleen in staat zijn om een ​​paar te doen op het eerste, maar het doel is om 20 zijwaartse bewegingen te krijgen.

•  Als u toegang tot een zwembad of hot tub hebben, rusten op je ellebogen op de trap het houden van uw hoofd boven het water. Schop je benen alsof zwemmen. Het kan nodig zijn om te beginnen door alleen het bewegen van de voet die de operatie langzaam op en neer had. Je zult weten wat het beste is voor uw unieke genezingsproces. Het doel is om op te staan ​​tot 100 kicks.

Hints

  • Wees geduldig met je herstel. Chirurgie - zelfs ambulante chirurgie - is een groot probleem voor het lichaam om te genezen van. Maar als je het dagelijks doet deze eenvoudige oefeningen die je kunt verhogen van uw herstel tijd door de week!