Hoe te profiteren van Stone Massage Therapy

Hoe te profiteren van Stone Massage Therapy

Deze specialiteit massage wordt steeds populairder voor de behandeling van spier-aandoeningen, ontstekingen en verwondingen. Atleten met name profiteren van de reguliere behandelingen omdat een stone massage heeft de neiging om een ​​meer intense therapie in tegenstelling tot de Zweedse massage. Stone massage is een rustgevende, ontspannende vorm van massage die meestal maakt gebruik van verwarmde vulkanische stenen omdat de warmte biedt voordelen voor de gezondheid te strakke spieren. Koude stenen worden doorgaans gebruikt voor ernstige ontsteking of spierblessure. Hier zijn enkele tips om u te helpen genieten van een betere voordelen van stone massage therapie.

Instructies

•  Houd in gedachten dat veel mensen zweren dat pijnlijke spieren terug stuiteren veel sneller uit stone massage therapie in tegenstelling tot de traditionele of Zweedse massages. De energie en de doorstroming van de warmte van de vulkanische stenen is bewezen gemakkelijk ernstige spierblessure en ontsteking, evenals zorgen voor de rust en de stilte die we zoeken in een goede massage. Als je een massage therapeut zie je regelmatig vragen of ze ervaring hebben met stone massage therapie of vragen om een ​​doorverwijzing. Lokale spa's zullen in staat zijn om iemand met ervaring in de behandeling verwijzen en zeker om hen te vragen hoe lang ze hebben geoefend.

•  Begrijp dat de beste steen massages gebruiken basalt, een zwart vulkanisch gesteente dat absorbeert en warmte goed vasthoudt. Vergeet niet te vragen voor de basaltstenen, hoewel ze kunnen komen in een verscheidenheid van vormen en maten.

•  Zorg ervoor dat u te spreken om uw massage therapeut is de warmte van de stenen is ongemakkelijk of te warm of niet warm genoeg. Zorg ervoor dat alle kwalen of verwondingen te bespreken met uw massage therapeut op voorhand, zodat ze zijn duidelijk over hoe de behandeling het beste uit te voeren aan uw specifieke behoeften gezondheid te ontmoeten.

•  Weet dat techniek is zeer belangrijk als het gaat om elke massage therapie en stone massage is geen uitzondering. Zorg ervoor dat u bent vocale als de druk is te intens. Te veel druk kan in feite verergeren uw verwondingen verder en laat je slechter af dan toen je binnenkwam.

•  Relax. Als uw massage therapeut maakt gebruik van traditionele massage beroertes terwijl een steen je spieren te ontspannen en de vruchten plukken. Het is ook traditie om verwarmde stenen te laten in specifieke punten langs je rug of in de palm van uw hand om de stroom van energie in je lichaam te verbeteren. Soms is de "chakra's" of energie punten van je lichaam zijn ook inbegrepen, afhankelijk van de praktijk van uw massage therapeut.

Hints

  • Drink veel water om het lichaam vrijkomen giftige stoffen die je vrijkomt tijdens de massage helpen.
  • Wees voorzichtig dat u de eerste 20 minuten na een massage. Bijvoorbeeld, ga rustig zitten of neem een ​​aangename wandeling. Hierdoor kunnen de voordelen van de massage te zinken in het lichaam.
  • Soms is een lekker warm bad is zeer verfrissend. Vele kuuroorden bieden gratis whirlpools om te profiteren van na uw behandeling.
  • Vraag altijd vragen en enige behandeling krijgen van een licentie massage therapeut.