Hoe te profiteren van Reiki

Hoe te profiteren van Reiki

Reiki is een prachtige manier om jezelf te voeden en heeft vele voordelen. Reiki is als het hebben van een spirituele massage die meer dan gemorst in fysieke en emotionele voordelen. U hoeft niets te doen meer dan alleen opdagen om een ​​Reiki-sessie te beginnen ervaren van de vele voordelen van Reiki. Hier is hoe om te profiteren van Reiki.

Instructies

•  Plan een afspraak met een Reiki-master. Veel plaatsen die traditionele massages of New Age-diensten aan te bieden bieden Reiki sessies.

•  Draag comfortabele kleding. Tijdens de Reiki-sessie, wordt u liggen, terwijl de Reiki-master legt haar handen op of in de buurt van verschillende delen van je lichaam. U zult de Reiki sessie veel meer te genieten als je vertrouwd bent.

•  Beslis over een "intentie" voor de Reiki-sessie. Ontvangen Reiki omvat die een stroom van positieve energie. U zult het meeste voordeel in je Reiki-sessie te krijgen door het instellen van een intentie voor waar u deze energie te laten stromen. U kunt kiezen voor lichamelijke genezing, of u kunt emotionele genezing, zoals het loslaten van angst te zoeken. Als u niet beschikt over een intentie in het achterhoofd, kunt u uw voornemen te maken "voor mijn hoogste goed."

•  Praat met de Reiki Master. Als je problemen hebt dat de Reiki-master moet weten over, zeg hem dan voordat de sessie begint. Bijvoorbeeld, als je niet vertrouwd bent met aangeraakt op bepaalde plaatsen, vertel hem van tevoren, zodat hij kan zijn dat u uw grenzen te respecteren. (Reiki mag nooit inhouden ontroerende prive-terreinen).

•  Focus op aanwezig te blijven in je geest. Terwijl u met uw Reiki sessie, weerstaan ​​aan de drang om na te denken over het verleden of de toekomst en laat je geest race. In plaats daarvan concentreren op hoe je lichaam zich voelt in het moment, terwijl u naar de ontspannende muziek luisteren. Laat je lichaam om alle zintuigen in dit huidige moment te beleven.

•  Laat je verwachtingen. Geen twee Reiki sessies zijn gelijk, want uw wensen zijn vloeistof. Laat de Reiki te manifesteren op welke manier het doet. Mensen hebben verschillende reacties op Reiki-sessies. Sommige "zien" kleuren, terwijl hun ogen zijn gesloten. Anderen voelen de stroom van positieve energie, vaak een deel van het lichaam, dat is nergens in de buurt waar de Reiki-master staat. Sommige liquideren in slaap te vallen als hun lichaam te ontspannen. Elk van deze reacties zijn normaal en dezelfde persoon zou kunnen liquideren ervaren alle drie op verschillende tijdstippen.

•  Draag de positieve energie met u. Na je Reiki sessie eindigt, weerstaan ​​aan de drang om terug te springen in een razend tempo. In plaats daarvan dragen het gevoel van "zijn" in plaats van "doen" met u als u opnieuw uw leven.

Hints

  • Soms Reiki brengt negatieve energie die zich manifesteert door het maken van je nodig hebt om de badkamer te gebruiken. Vertel de Reiki-master als je nodig hebt om een ​​badkamer pauze te nemen tijdens de Reiki-sessie.
  • Reiki kan nooit kwaad. Reiki is gewoon een stroom van positieve energie die de macht om iemands fysieke, emotionele of geestelijke wonden genezen heeft.
  • Als je hebt last van misbruik of trauma, kan Reiki een bijzonder krachtige manier van genezing van die emotionele wonden zijn.