Hoe te profiteren van Rehab

Hoe te profiteren van Rehab

Zodra de lange tocht door afkickkliniek is gepleegd op, zullen veel meer obstakels en ontberingen geconfronteerd met de verslaafde. Drugs, alcohol, seksuele verslaving, gokken, al presenteren zich in de echte wereld. De verslaafde zal deze verleidingen helemaal opnieuw geconfronteerd. Echter, men kan profiteren van de afkickkliniek, zodat terugval wordt minimaal, en een nieuw en beter leven kunnen worden gesmeed. Volg deze eenvoudige stappen om iedereen profiteren helpen uit rehab.

Instructies

•  Verblijf in de communicatie met uw behandeling specialisten. Vind een manier om te communiceren met uw familie en vrienden over uw voortgang en vragen voor hun steun.

•  Lees alle relevante materialen die te maken hebben met uw situatie. Neem de tijd uit elke dag te lezen, te schrijven en te reflecteren op je emotionele toestand tijdens de revalidatie proces.

•  Leer zelf volledig op uw conditie, of het nu een fysieke handicap, alcohol- of drugsverslaving, seksverslaving, enz. Praat met een peer in dezelfde situatie als de jouwe te helpen normaliseren uw probleem en een gevoel van kameraadschap te ontwikkelen.

•  Wees je bewust van de mogelijkheden van terugval, wederzijdse afhankelijkheid, en depressie na het verlaten van achter een verslaving of ziekte. Houd uw familie en vrienden goed geïnformeerd over het proces en hoe u het beste omgaan met zaken als deze als ze zich voordoen.

•  Houd een logboek of dagboek van uw tijd in het herstel. Terug te verwijzen naar dit tijdschrift wanneer terugval optreedt, of je voelt het waarschijnlijk is. Deze herlezing zal helpen om wat perspectief op je werk tot nu toe en misschien houden u van relapsing.

•  Vind een soort van spirituele praktijk of filosofie om u te helpen door het proces. Praktijk meditatie en doe mee met het helpen van iemand anders in nood om uw revalidatie voordelen te bevorderen.

Hints

  • Vrijwilliger om te helpen in uw drug rehab centrum en mentor andere individuen.
  • Houd regelmatige bezoeken met een arts en counselor om een ​​gezonde levensstijl te handhaven.