Hoe te profiteren van Low Dose Naltrexone

Hoe te profiteren van Low Dose Naltrexone

Naltrexon is een farmaceutisch medicijn dat oorspronkelijk is ontwikkeld als een behandeling optie voor degenen die lijden aan opiaten. Later in de geschiedenis, maar wordt ook gebruikt als een behandeling voor mensen die lijden aan alcoholisme. Nu worden de nieuwste studies blijkt dat lage dosis naltrexon is vaak een effectieve behandeling voor HIV / AIDS, autoimmuun aandoeningen zoals de ziekte van Crohn, en bepaalde vormen van kanker. Hoe kunt u profiteren van de lage dosis naltrexone als u last heeft van dergelijke kwalen? Lees verder om te weten te komen:

Instructies

Hoe maak je een recept voor Low Dose Naltrexone Krijg

•  Bepaal of de kwaal waaraan je lijdt is iets voor die lage dosis naltrexon is een passende behandeling. Aangezien dit geen standaard therapie, is het vaak moeilijk om te bepalen of het aangegeven. Om dit te doen, probeer dan een ontmoeting met uw primaire arts en bespreken, of ga naar de website vermeld aan de onderkant van de pagina voor meer gedetailleerde informatie over welke stoornissen lijken goed te reageren.

•  Plan een afspraak met uw arts om de zaak te bespreken.

•  Tijdens uw afspraak, geven aan dat je begrijpt dat een lage dosis naltrexon is geen standaard behandeling, maar dat het onderzoek dat je hebt verricht heeft geleid om te geloven dat deze in uw geval.

•  Geef de dokter kopieën van onderzoeksmateriaal u vinden op het onderwerp, om te valideren met hen het probleem en hen te laten zien dat je echt hebt je huiswerk gedaan.

•  Begin een lage dosis naltrexone regime, waarbij niet meer dan 10% van wat de aanbevolen dosering zou voor een individu van geslacht en grootte bij gebruik als behandeling van opiaatverslaving.

Hoe te profiteren van Low Dose Naltrexone

•  Neem een kleine dosis. Dit zou moeten worden aanbevolen door uw arts, maar vraag uw apotheker om er absoluut zeker van te zijn. Bij de meeste patiënten wordt een dosis 10% vermeld in vergelijking met wat zou worden gebruikt om een ​​individu van hetzelfde gewicht en leeftijd voor opiaatverslaving.

•  Wees consistent. Probeer uw lage dosis naltrexone nemen op hetzelfde tijdstip elke dag zonder afwijking. Dit moet het mogelijk maken voor maximaal voordeel.

•  Gebruik geen doses overslaat. Ontbrekende dosissen van een lage dosis naltrexon kan de effectiviteit van de behandeling ernstig belemmeren. Als u een dosis mist, neem het op een later tijdstip, tenzij uw volgende dosis is binnen de komende 8 uur. In dat geval slaat u de eerste dosis helemaal en neem uw volgende dosis zoals aangegeven.

•  Volg uw arts orders. Afwijking van de andere behandelingen kan de doeltreffendheid van de lage dosis natlrexone regime ernstig belemmeren.

Hints

  • Als uw arts lijkt niet geneigd om je schrijft een recept voor lage dosis naltrexon, vraag hen dan om hun redenering. Als ze gewoon zeggen dat ze niet het gevoel dat het een geldige behandelingsoptie, overwegen het zien van een andere arts over het voor een second opinion.
  • Zoals bij elke medische geval volgt u de instructies van uw arts voordat u andere informatie. Een andere aanpak kan leiden tot bijwerkingen en andere onaangename resultaten.