Hoe te profiteren van Komijn

Hoe te profiteren van Komijn

Komijnzaad is een populaire keuken kruiden, maar is ook een eeuwenoude natuurlijke geneeskunde. Maar dat is niet alles, zoals je ook kunt gebruiken komijnzaad als een voedingssupplement of een huis remedie voor veel voorkomende kwalen.

Instructies

•  Houd komijn in uw keuken kruidenrek en gebruiken in soepen, salades, stoofschotels of om de smaak van vlees. Niet alleen komijnzaad smaak geweldig, ze zijn rijk aan antioxidanten en hebben aangetoond dat het anti-kanker eigenschappen hebben. Er is bewijs dat de dagelijkse consumptie van komijnzaad sterk vermindert de incidentie van lever-en maagkanker.

•  Geniet van uw favoriete kruiden op andere manieren ook. Komijn wordt gedacht dat een lichte stijging van de stofwisseling en verbetert de opname van vitaminen en mineralen. Komijnzaad stimuleert ook de productie van enzymen die het lichaam helpen te breken eiwitten, vetten, suiker en zetmeel en helpt de lever om gifstoffen uit het lichaam te spoelen. In aanvulling op andere full-systeem voordelen, komijnzaad stimuleren het immuunsysteem en beschermt u tegen gemeenschappelijke besmettelijke ziekten.

•  Drink thee gemaakt van komijnzaad tot spijsverteringsproblemen verlichten, omdat het helpt om gas te verminderen, kalmeert indigestie, te verlichten diarree en zelfs rustig misselijkheid en ochtendmisselijkheid. Om thee te maken, voeg 1 theelepel. komijnzaad tot 1 kop kokend water en terug te brengen tot 5 minuten sudderen. Haal van het vuur en deksel gedurende 10 minuten voor het drinken.

•  Maak komijnzaad thee en drink twee of drie keer per dag om te helpen kalmeren de symptomen van een verkoudheid of respiratoire aandoeningen ook. Komijn helpt om koorts te verlagen, kalmeren hoest en het bestrijden van infecties die een verkoudheid veroorzaakt.

•  Breng komijnzaad om de huid te helpen genezen kookt, kalmeren insectenbeten en besmetting te voorkomen in kleine wonden. Bereid een pasta door het malen van zaden met een mortier en stamper, het toevoegen net genoeg water om een ​​gladde consistentie. Solliciteer direct naar de getroffen gebieden en laten drogen.

Hints

  • Om de grootste geneeskrachtige eigenschappen van komijnzaad krijgen, altijd kopen hele zaden want zij blijven de helende oliën veel beter dan in poedervorm komijn.