Hoe te profiteren van Hospice Care

Meestal patiënten in hospice zorg zijn terminaal ziek. Zij hebben behoefte aan een plek waar ze comfortabel kunnen wonen en nog steeds krijgen de zorg die ze nodig hebben, in het bijzonder-pijnstillende medicatie. Hospice zorg biedt vele voordelen, zowel voor de patiënt en de familie van de patiënt.

Instructies

•  Begrijp dat hospice zorg kan een persoon met een terminale ziekte om zorg thuis ontvangen. Een patiënt kan de rest van zijn leven comfortabel thuis, terwijl de familie, vrienden en hospice personeel de zorg voor hem. Hospice voordelen zijn medische zorg die de patiënt nog steeds nodig heeft, zoals pijn en symptoombestrijding. Je hoeft niet te worden bedlegerig te hospice zorg ontvangen. Diensten omvatten hulp bij het baden, eten, aankleden en nog veel meer.

•  Bespaar geld met behulp van hospice zorg. Meestal, de kosten voor patiënten hospice zorg in hun huizen tijdens de laatste maanden goedkoper dan een verblijf in een ziekenhuis.

•  Accepteer enige hulp of programma's die het hospice team voor de familie ter beschikking stelt. Naast de kosten, patiënten en hun gezinnen nodig emotionele begeleiding. Hospice vaak biedt zelfs deze dienst aan de familie na hun geliefde is overleden.

•  zich getroost weten dat hospice personeel weet hoe om te gaan met een terminale ziekte en dood. Helaas, artsen in ziekenhuizen meestal niet over deze training. Ze redden, terwijl hospice zorg maakt het leven van mensen met een terminale ziekte zo comfortabel mogelijk.

•  Weet dat hospices bieden vaak onderwijs aan families van patiënten en het publiek over hoe om te gaan met de dood en rouw. Omdat bijna iedereen is bekend of wordt iemand met een terminale ziekte weten, kunnen veel mensen profiteren van deze service.

•  Vergeet niet dat hospice programma's niet discrimineren. Leeftijd, geslacht, godsdienst, gezondheid kwestie, etniciteit, seksuele geaardheid of onvermogen om te betalen is niet van invloed op uw vermogen om hospice uitkeringen ontvangen.