Hoe te profiteren van een TMJ Night Mouth Guard

Het kaakgewricht (TMJ) is een klein stukje kraakbeen verbindt de onderkaak bot (onderkaak) naar de rest van de schedel. We hebben allemaal twee verbindingen aan de voorzijde van beide oren dat het bereik van de beweging voor het kauwen en slikken van voedsel, het spreken, en het veranderen van onze gezichtsuitdrukkingen laten. De naam van de joint ("TMJ"): de bijzondere gezamenlijke maar is gekomen om te worden gebruikt om andere problemen te beschrijven in de regio rond het gewricht. Soms tandenknarsen 's nachts draagt ​​bij aan het ontstoken gewricht, en mensen zoeken hulp in nacht mond bewakers. Een paar eenvoudige stappen kunt u profiteren van een TMJ nacht gebitsbeschermer.

Instructies

Hoe te profiteren van een TMJ Night Guard

•  Zoek een tandarts met ervaring in de behandeling van TMJ problemen. Dit is belangrijk omdat pijn en popping kan worden veroorzaakt door artritis, stress, sinussen of andere chronische ziekten en moet goed worden gediagnosticeerd.

•  Zoek uit of een nachtwaker onderdeel van uw behandeling zou moeten zijn, en selecteer het type van uw arts adviseert. Gebruik het als gericht op hulp aan ontstoken kaken te bieden tijdens de nacht. De nachtwaker werkt door te voorkomen dat u van het slijpen je tanden 's nachts.

•  Verminder stress in je leven, die vaak veroorzaakt gebalde tanden en stijve spieren, zowel bijdragen aan het gezicht pijn in de gewrichten. Sommige patiënten hebben geluk met gezichtsmassage, meditatie en andere stress-reductie strategieën.

•  Wordt een betrokken patiënt, vooral als er meerdere artsen nodig zijn. Leren zo veel over je conditie mogelijk en zorg ervoor dat de artsen die betrokken zijn hebben allemaal volledige administratie, en dat eventuele medicijnen worden gecoördineerd en goed -understood door u en uw gezondheidszorg team.

Hints

  • Uw behandeling zal waarschijnlijk bestaan ​​uit vele stappen, in plaats van een wondermiddel. Volg alle stappen om eventueel meer invasieve behandeling te vermijden.
  • Pas op voor websites en advertenties verkopen nachtwakers. Vergeet niet, dit is slechts een deel van de behandeling voor een potentieel ernstige aandoening die gecoördineerde behandeling nodig heeft.