Hoe te profiteren van Cytokines

Cytokine is de algemene term die wordt gebruikt om een ​​breed scala van chemische stoffen, of uitgescheiden eiwitten, die helpen uw immuunsysteem te vergemakkelijken identificeren en zo u te beschermen tegen buitenlandse toxines. Een van de betere manieren om uw cytokines voor te bereiden op het werk dat ze moeten doen is oefening. Studies tonen dat het lichaam cytokines in reactie op een operatie, brandwonden of andere lichamelijke trauma vrijwel dezelfde manier produceert deze reactie op zware inspanning. De uitoefening van uw cytokines is nog een ander voordeel voor de gezondheid uit te werken. Lees verder om te leren hoe je beter je lichaam kan voorbereiden om zichzelf te beschermen door de uitoefening van.

Instructies

•  Begrijp dat in de afgelopen vijf jaar zijn er vele studies koppelen van de zware inspanning om cytokine-activiteit, met name uit excentrieke oefeningen, zoals hardlopen of fietsen geweest. (Deze formulieren worden "excentriek", omdat ze vereisen een "excentrieke contractie," of een verlenging van het been spieren, als het doet bij het hardlopen of fietsen). Een studie toont aan dat na 45 minuten van de oefening op een indoor roeier (of ergometer), cytokine niveaus waren hoog voor drie uur. Interessant is dat de deelnemers aan het onderzoek die regelmatig lopers waren toonden geen verhoging. Hun cytokine niveaus waren al op. Leer meer door het lezen van de studie genaamd "The cytokinereactie om zware lichamelijke inspanning" in de bronnen hieronder.

•  Het soort cytokine meest geproduceerde direct na uitoefening Interleukine-6 ​​(IL-6) wordt genoemd. Hoe langer de work-out, hoe meer het lichaam produceert. In een studie van marathonlopers die de wedstrijd tot drie-en-een-half uur afgewerkt in drie, vonden de onderzoekers aanzienlijk grotere hoeveelheden IL-6 direct na de run. Voor loopband lopers, de hoeveelheid IL-6 in het bloed begon te stijgen na 30 minuten en piekte op twee-en-een-half uur. Hetzelfde bedrag van de marathonlopers 'IL-6 zou kunnen worden gevonden in loopband lopers na 90 minuten lopen. Langer loopt niet produceren meer IL-6. Adrenaline kan alleen verhoging van het niveau van IL-6 tweeledig te drieledig. Dus, je hoeft niet te beginnen met trainen voor een marathon te kunnen profiteren van de oefening geproduceerd cytokine. Leer meer door het lezen van de studie genaamd "Oefening en cytokines" in de bronnen hieronder.

•  Weet dat de hoeveelheid en de aard van de vetzuren die je eet kan cytokine productie van invloed zijn tijdens het sporten. Hoewel de typische Amerikaanse dieet bevat te veel Omeg- 6 vetzuren (soort gevonden in pluimvee, eieren en plantaardige oliën) en te weinig omega-3 vetzuren (soort in vette vis) dan zou moeten, Omega 6 vetzuren beter verbeteren cytokineproductie. Diëten met veel gezonde omega-3 vetzuren cytokineproductie remmen. Leer meer door het lezen van de studie genaamd "Vetten en Oefening Immunologie" in de bronnen hieronder.

Hints

  • Niet alle cytokine verhogingen goed. Wanneer ongecontroleerd door het lichaam, aangezien het gewoonlijk ook veel immuuncellen kunnen worden verzonden. Dit heet een "cytokine storm." Als men voorkomt in de longen, bijvoorbeeld, opgebouwde cellen kan uiteindelijk blokkeren van de luchtwegen. Het is niet bekend waarom bepaalde virale aanvallen, zoals de 1918 grieppandemie oorzaak cytokine storm.