Hoe te Produce Keep Fresh With No Refrigeration

Hoe te Produce Keep Fresh With No Refrigeration

Het is moeilijk voor te stellen met een keuken zonder een koelkast, en als je leven in een ontwikkeld land, zal je waarschijnlijk nooit nodig om te proberen. Er zijn tijden, echter, wanneer je zou jezelf tijdelijk te vinden zonder het gebruik van dit handige apparaat, zoals op de camping, op een road trip of in het midden van een verhuizing. In dit geval is het nuttig om de beste manier om producten vers te houden totdat weer kan vertrouwen op de koelkast kennen.

Instructies

•  Line een koeltas met bevroren koelelementen.

•  Leg de producten op de top van de koelelementen, het plaatsen van de items het meest behoefte aan koeling die het dichtst bij de packs.

•  Zip de zak gesloten is, en plaats in een koele, schaduwrijke plek.

Hints

  • Open de zak zo min mogelijk om het koelvermogen van de koelelementen te behouden. Afhankelijk van het soort product u kan de geïsoleerde zak houden vers ergens tussen enkele uren tot enkele dagen. Delicaat fruit zoals aardbeien en cut-up meloen zal duren slechts een paar uur, terwijl de appels, peren en ander hardier items goed voor dagen kunnen verblijven. De temperatuur buiten tevens de duur van versheid beïnvloeden; de koeler de temperatuur, hoe langer het zal duren.